Στηρίζει Ανδρέα Καουρή για Δήμαρχο Λύσης το ΑΚΕΛ

Στηρίζει Ανδρέα Καουρή για Δήμαρχο Λύσης το ΑΚΕΛ

Η Επαρχιακή Επιτροπή ΑΚΕΛ Αμμοχώστου ανακοίνωσε τη στήριξη της, στον ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο Λύσης Ανδρέα Καουρή. 

Ο Ανδρέας Καουρής είναι 69 ετών και διατελεί τα τελευταία 7 χρόνια Δήμαρχος Λύσης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος και συγγραφέας ενώ από το 1999 εκδίδει την εφημερίδα «Ο Αντίλογος».
Είναι μέλος της ένωσης Συντακτών από το 1972 και διετέλεσε για χρόνια μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Είναι μέλος του Συνδέσμου Εκδοτών Κύπρου ενώ υπήρξε επίσης μέλος της ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου. 
 
Σύμφωνα με το ΑΚΕΛ, ο Ανδρέας Καουρής είναι ο άνθρωπος που με την εμπειρία ως Δήμαρχος αλλά και την αγάπη του για τη Λύση, μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο τόσο για τη συνέχιση του αγώνα για λύση και επανένωση, όσο και για τη διατήρηση του κοινωνικού ιστού τη Λύσης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE