Τραγωδία στη Ρόδο: Ποια η αιτία θανάτου του 5χρονου κοριτσιού

Τραγωδία στη Ρόδο: Ποια η αιτία θανάτου του 5χρονου κοριτσιού

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Ρόδος μετά τον θάνατο ενός 5χρονου κοριτσιού, το οποίο ζούσε στο νησί με την οικογένειά του και για 20 ημέρες έδινε τη δική του μάχη στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι η οικογένεια της μικρής έχασε πριν από μερικά χρόνια από την ίδια ασθένεια και το πρώτο κοριτσάκι της. Η οικογένεια έχει ακόμη ένα αγοράκι 10 ετών.

Σύμφωνα με το Mega, το κοριτσάκι πέθανε από μία σπάνια γονιδιακή εγκεφαλίτιδα.

Το παιδί μεταφέρθηκε στην Αθήνα από τη Ρόδο πριν από περίπου έναν μήνα, σε σοβαρή επιληπτική κατάσταση. Οι γιατροί διέγνωσαν ότι πάσχει από εγκεφαλίτιδα και έκαναν μεγάλες προσπάθειες στη ΜΕΘ.

Στο τέλος του μήνα μάλιστα έγινε και χειρουργείο, σε μία προσπάθεια να το σώσουν.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία από την πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στα Πολεμίδια, με έναν 55χρονο Αστυνομικό αστυνομικό να πυροβολεί με το υπηρεσιακό του όπλο την 46χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια να βάζει τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE