Τραγωδία στη Ρόδο: Ποια η αιτία θανάτου του 5χρονου κοριτσιού

Τραγωδία στη Ρόδο: Ποια η αιτία θανάτου του 5χρονου κοριτσιού

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Ρόδος μετά τον θάνατο ενός 5χρονου κοριτσιού, το οποίο ζούσε στο νησί με την οικογένειά του και για 20 ημέρες έδινε τη δική του μάχη στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι η οικογένεια της μικρής έχασε πριν από μερικά χρόνια από την ίδια ασθένεια και το πρώτο κοριτσάκι της. Η οικογένεια έχει ακόμη ένα αγοράκι 10 ετών.

Σύμφωνα με το Mega, το κοριτσάκι πέθανε από μία σπάνια γονιδιακή εγκεφαλίτιδα.

Το παιδί μεταφέρθηκε στην Αθήνα από τη Ρόδο πριν από περίπου έναν μήνα, σε σοβαρή επιληπτική κατάσταση. Οι γιατροί διέγνωσαν ότι πάσχει από εγκεφαλίτιδα και έκαναν μεγάλες προσπάθειες στη ΜΕΘ.

Στο τέλος του μήνα μάλιστα έγινε και χειρουργείο, σε μία προσπάθεια να το σώσουν.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE