ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καταγγελία για μαζική τροφική δηλητηρίαση ποδοσφαιριστών του Άρη – Εντατικές έρευνες από την Αστυνομία

Καταγγελία για μαζική τροφική δηλητηρίαση ποδοσφαιριστών του Άρη – Εντατικές έρευνες από την Αστυνομία

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά καταγγελία για τροφική δηλητηρίαση ποδοσφαιριστών και μελών του τεχνικού επιτελείου του Άρη Λεμεσού. Θα αναμένουν να διαφανεί αν πρόκειται ή όχι για σκόπιμη ενέργεια λέει η διοίκηση.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, η καταγγελία έγινε χθες, στο ΤΑΕ Λεμεσού, από το διευθυντή της εταιρείας Άρη Λεμεσού. «Υπάρχει μια καταγγελία και είμαστε υποχρεωμένοι να διερευνήσουμε», είπε ο κ. Ανδρέου, σημειώνοντας ότι επί του παρόντος δεν υπάρχει οτιδήποτε προς ανακοίνωση.

Συνολικά 20 ποδοσφαιριστές και μέλη του τεχνικού επιτελείου της ομάδας είχαν επηρεαστεί τις προηγούμενες μέρες από μια μαζική τροφική δηλητηρίαση, είπε εξάλλου στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του σωματείου, Λύσανδρος Λυσάνδρου. «Ας κάνει πρώτα τις έρευνες της η Αστυνομία, να δει αν υπήρξε κακόβουλη ενέργεια ή αν ήταν απλώς ένα τυχαίο γεγονός και βλέπουμε», συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου του Άρη Λεμεσού, Κώστας Παπαδόπουλος, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει δημοσιεύματα σε σχέση με το τι ευθύνεται για τη μαζική τροφική δηλητηρίαση των ποδοσφαιριστών και των μελών του τεχνικού επιτελείου.

«Αν δεν γίνουν έρευνες δεν μπορούμε να ξέρουμε πότε έγινε», είπε και υπέδειξε ότι η ομάδα συντρώγει πολλές φορές μαζί.

Ερωτηθείς σχετικά, ανέφερε πως η κατάσταση των παικτών θα διαφανεί σήμερα κατά την προγραμματισμένη προπόνηση, καθώς τις προηγούμενες δυο μέρες βρίσκονταν όλοι με ρεπό.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top