Christina Aguilera: «Θέλω η κόρη μου να μεγαλώσει χωρίς να νιώθει ντροπή ή στίγμα»

Christina Aguilera: «Θέλω η κόρη μου να μεγαλώσει χωρίς να νιώθει ντροπή ή στίγμα»

Η Christina Aguilera δεν φοβάται να μιλήσει όταν πρόκειται να ταχθεί κατά του σεξισμού. Η βραβευμένη με Grammy σούπερ σταρ μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό ADWEEK για την καταπολέμηση των διπλών προτύπων στην κοινωνία και για το πώς η μάρκα σεξουαλικής ευεξίας Playground, την οποία διευθύνει, κάνει ακριβώς αυτό.

«Αυτό το κομμάτι, της σεξουαλικότητας, ήταν πολύ φυσικό για εμένα. Υπάρχει στη μουσική μου, στη ζωή μου, στον κόσμο μου», δήλωσε η τραγουδίστρια για την εταιρεία που ξεκίνησε πέρυσι τη λειτουργία της.

«Έχω βιώσει από πρώτο χέρι τα διπλά πρότυπα [που εφαρμόζονται για τις γυναίκες]- και με έχουν ντροπιάσει επειδή είμαι ανοιχτή, εκφράζομαι σεξουαλικά και προσπαθώ να ενδυναμώσω άλλες γυναίκες. Οι άνθρωποι το φοβούνται αυτό», είπε επίσης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE