ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο κελί για οκτώ μέρες δύο πρόσωπα - Έφεραν μετανάστες με βάρκες στο Κάβο Γκρέκο

Στο κελί για οκτώ μέρες δύο πρόσωπα - Έφεραν μετανάστες με βάρκες στο Κάβο Γκρέκο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου προχώρησε την Πέμπτη στην έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης για περίοδο 8 ημερών εναντίον δύο ανδρών, ηλικίας 21 και 55 ετών, που φέρονται ως οι πλοηγοί των δυο βαρκών που εντοπίστηκαν χθες στη θαλάσσια περιοχή του Κάβο Γκρέκο.

Στις δυο βάρκες επέβαιναν συνολικά 36 παράτυποι μετανάστες και εναντίον των δυο συλληφθέντων διερευνώνται 9 αδικήματα.

Συγκεκριμένα τα αδικήματα είναι του απαγορευμένου μετανάστη, της παράνομης εισόδου στην Κυπριακή Δημοκρατία, της υποβοήθησης παράνομης εισόδου ατόμων τρίτης χώρας στην Κυπριακή Δημοκρατία, της υποβοήθησης ατόμου τρίτης χώρας με πρόθεση και με σκοπό την αποκόμιση κέρδους, της μεταφοράς ατόμου δια υδάτινης οδού με μη ασφαλή ή υπερφορτωμένο σκάφος, της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και αδικήματα που εμπίπτουν στον περί ταχύπλοων σκαφών Νόμο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - «Το Ισραήλ αποφάσισε να επιτεθεί στο Ιράν»

Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - «Το Ισραήλ αποφάσισε να επιτεθεί στο Ιράν»

Στη μύτη των ποδιών του είναι ολόκληρος ο πλανήτης, καθώς το Ισραήλ αποφάσισε οτι θα ανταπαντήσει στο Ιράν, όπως δήλωσε ανώτατος κρατικός αξιωματούχος . Μια εκ νέου επίθεση στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία,θα επιφέρει μεγάλες συνέπειες. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top