Στο κελί για οκτώ μέρες δύο πρόσωπα - Έφεραν μετανάστες με βάρκες στο Κάβο Γκρέκο

Στο κελί για οκτώ μέρες δύο πρόσωπα - Έφεραν μετανάστες με βάρκες στο Κάβο Γκρέκο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου προχώρησε την Πέμπτη στην έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης για περίοδο 8 ημερών εναντίον δύο ανδρών, ηλικίας 21 και 55 ετών, που φέρονται ως οι πλοηγοί των δυο βαρκών που εντοπίστηκαν χθες στη θαλάσσια περιοχή του Κάβο Γκρέκο.

Στις δυο βάρκες επέβαιναν συνολικά 36 παράτυποι μετανάστες και εναντίον των δυο συλληφθέντων διερευνώνται 9 αδικήματα.

Συγκεκριμένα τα αδικήματα είναι του απαγορευμένου μετανάστη, της παράνομης εισόδου στην Κυπριακή Δημοκρατία, της υποβοήθησης παράνομης εισόδου ατόμων τρίτης χώρας στην Κυπριακή Δημοκρατία, της υποβοήθησης ατόμου τρίτης χώρας με πρόθεση και με σκοπό την αποκόμιση κέρδους, της μεταφοράς ατόμου δια υδάτινης οδού με μη ασφαλή ή υπερφορτωμένο σκάφος, της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και αδικήματα που εμπίπτουν στον περί ταχύπλοων σκαφών Νόμο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Η αεροπορική εκστρατεία των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν έχει αποδεκατίσει τα υψηλότερα κλιμάκια της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, έχει καταστρέψει κρίσιμες στρατιωτικές υποδομές διοίκησης και ελέγχου, καθώς και πολιτικά κτίρια σε ολόκληρη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE