ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ανοιχτή επιστολή Ισότητας προς Υπουργό Δικαιοσύνης - «Απλήρωτα δεκάδες υπερωριακά από τον Ιούλιο»

Ανοιχτή επιστολή Ισότητας προς Υπουργό Δικαιοσύνης - «Απλήρωτα δεκάδες υπερωριακά από τον Ιούλιο»

Σε ανοιχτή επιστολή προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, ο Κλάδος Αστυνομικού Σώματος-Ισότητα, αναφέρει ότι μετά από τη χθεσινή δημοσιοποίηση του μισθολογίου των Αστυνομικών για τις πληρωμές που θα γίνουν τέλος Φεβρουαρίου 2024, διαπιστώθηκε για ακόμα μια φορά ότι «δεκάδες υπερωριακά καθήκοντα, προπληρωμένες εκμισθώσεις και προσωποκρατήσεις, δεν θα πληρωθούν και θα παραμένουν εκκρεμή από τον Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2023».

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι όλες οι Αστυνομικές Διευθύνσεις και Υπηρεσίες απέστειλαν στη Διεύθυνση Οικονομικών του Αρχηγείου εδώ και πολλούς μήνες τα σχετικά έντυπα για να πληρωθούν ενώ προστίθεται ότι γίνονται πληρωμές για κάποια από αυτά «π.χ. πληρώθηκε του Νοέμβρη 2023 ενώ το ίδιο καθήκον του Οκτώβρη 2023 παραμένει απλήρωτο».

«Η πολιτεία δεν μας κάνει χάρη να μας πληρώνει αυτά που δουλεύουμε και δεν πρόκειται να ανεχτούμε άλλο εμπαιγμό σε σχέση με το συγκεκριμένο θέμα» αναφέρεται μεταξύ άλλων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο τηςΚυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top