ΥΓΕΙΑ

Σεξ: Η ιδανική συχνότητα για τους 20ρηδες έως τους 60ρηδες – Η λύση για όσους δεν έχουν σύντροφο

Σεξ: Η ιδανική συχνότητα για τους 20ρηδες έως τους 60ρηδες – Η λύση για όσους δεν έχουν σύντροφο

Ξεχάστε τα φάρμακα καθώς (και) το συχνό σεξ θα μπορούσε να είναι το κλειδί για την αποφυγή αρκετών ασθενειών. Ειδικός στην κινέζικη ιατρική λέει ότι το τακτικό σεξ είναι απαραίτητο για την καλή υγεία. Αποκάλυψε μάλιστα πόσο συχνά θα πρέπει να κάνουμε σεξ με βάση την ηλικία.

Η Nina Cheng ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο λέγοντας: «Γνωρίζατε ότι το ανεπαρκές σεξ θεωρείται αιτία ασθενειών στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική; Ενώ η παραδοσιακή κινεζική ιατρική συχνά τονίζει τις πιθανές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της υπερβολικής σεξουαλικής δραστηριότητας, πολλοί δεν συνειδητοποιούν ότι το ανεπαρκές σεξ θεωρείται επίσης αιτία ασθενειών».

Πόσο συχνά πρέπει λοιπόν να κάνετε σεξ για να κρατάτε τις ασθένειες μακριά; Η Cheng επικαλέστηκε το σεξουαλικό εγχειρίδιο Su Nu Jing ηλικίας 2.000 ετών για να δώσει απαντήσεις. Σύμφωνα με το εγχειρίδιο, οι άνθρωποι στη δεκαετία των 20 πρέπει να κάνουν το περισσότερο σεξ, δηλαδή κάθε τέσσερις ημέρες. Οι 30άρηδες πρέπει να κάνουν σεξ κάθε οκτώ ημέρες, ενώ οι 40άρηδες κάθε 16 ημέρες. Τα πράγματα επιβραδύνονται όσο προχωράει η μέση ηλικία, με το κείμενο να υποστηρίζει ότι οι 50άρηδες πρέπει να κάνουν σεξ μία φορά κάθε τρεις εβδομάδες. Οι 60άρηδες καλό είναι να κάνουν σεξ μόλις μία φορά τον μήνα για να έχουν καλή υγεία. Η γκουρού του σεξ έχει λύση και για όσους δεν έχουν σύντροφο λέγοντας ότι και με την αυτοϊκανοποίηση μπορεί κάποιος να αποφεύγει τις ασθένειες αρκεί να φτάνει σε οργασμό.

Άλλη άποψη έχουν οι επιστήμονες

Ωστόσο, επιστήμονες υποστηρίζουν ότι τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες πρέπει να έχουν οργασμό πιο συχνά από ό,τι συμβουλεύει το Su Nu Jing. Για τους άνδρες, έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ διαπίστωσε ότι οι συχνές εκσπερματώσεις θα μπορούσαν να είναι το κλειδί για την αποφυγή του καρκίνου του προστάτη.

Μια μελέτη σε σχεδόν 32.000 άνδρες διαπίστωσε ότι τα υψηλά επίπεδα σεξουαλικής δραστηριότητας μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο για καρκίνο του προστάτη κατά 33%. Ο ιδανικός αριθμός εκσπερματώσεων είναι 21 το μήνα – ή περισσότερες από πέντε φορές την εβδομάδα, επιμένουν οι ερευνητές. Στο μεταξύ οι γυναίκες θα πρέπει να έρχονται σε κορύφωση σχεδόν κάθε δεύτερη μέρα. Η γιατρός από το Ντιτρόιτ Andrea Pennington υποστηρίζει ότι οι γυναίκες θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον τρεις οργασμούς την εβδομάδα: «Τα οφέλη είναι πολλά. Η ανακούφιση από το στρες, η αντιμετώπιση της κατάθλιψης και του άγχους είναι μερικά από αυτά».

Πηγή: ygeiamou.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top