Τραγωδία στην Ελλάδα: Γυναίκα έχασε την ίδια ημέρα σύζυγο και βρέφος 7,5 μηνών

Τραγωδία στην Ελλάδα: Γυναίκα έχασε την ίδια ημέρα σύζυγο και βρέφος 7,5 μηνών

Διπλό χτύπημα -και μάλιστα την ίδια ημέρα- για μια γυναίκα από την Πτολεμαΐδα που έχασε τον σύζυγό της και το μόλις 7,5 μηνών βρέφος τους από λοίμωξη.

O 50χρονος που έφυγε από την ζωή, αντιμετώπιζε τον τελευταίο μήνα, σοβαρό πρόβλημα υγείας, αναφέρει το kozan.gr.

Ο άνδρας νοσηλευόταν στο «Θεαγένειο» ενώ το 7,5 μηνών βρέφος μεταφέρθηκε από τη μητέρα του, που βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη σε νοσοκομείο με συμπτώματα αναπνευστικής λοίμωξης.

Λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε και το βρέφος.

Να σημειωθεί ότι το βρέφος είχε υποκείμενα νοσήματα, καθώς, όταν γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2023, είχε διακομιστεί σε κρίσιμη κατάσταση από την Πτολεμαίδα στη μονάδα νεογνών του Ιπποκρατείου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Για τη διακομιδή του είχε στηθεί γέφυρα ζωής από δικυκλιστές και περιπολικά της αστυνομίας που συνόδευσαν τότε το ασθενοφόρο.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

Την ελπίδα να υπάρξουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προσθέτοντας πως αν και η πρώτη συνάντηση δεν θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα.