Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου - Λείπει από την Κυριακή - Δείτε φωτογραφία

Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου - Λείπει από την Κυριακή - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του ABBAS ISMAIL, 17 ετών, από τη Σομαλία, ο οποίος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία, από σήμερα 25/02/2024.

Ο 17χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.65μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μαλλιά και κατά την αναχώρηση του φορούσε τζιν παντελόνι, πορτοκαλί φανέλα με αμάνικο μαύρο μπουφάν, πορτοκαλί μποτάκια και μαύρο καπέλο.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

Τις επόμενες των ημερών θα ακούσουμε και άλλες ειδήσεις που θα αποδεικνύουν την κινητικότητα που υπάρχει για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE