LIKE ONLINE

Το πιάτο - μύθος: Το πιο δύσκολο που έχει παρουσιαστεί στο MasterChef - Αποτελείται από 99 υλικά - Δείτε βίντεο

Το πιάτο - μύθος: Το πιο δύσκολο που έχει παρουσιαστεί στο MasterChef - Αποτελείται από 99 υλικά - Δείτε βίντεο

Ένα πιάτο - μύθος έχει αφήσει ιστορία στο MasterChef. Το γεγονός ότι αποτελούνταν από 99 συστατικά ήταν κάτι που είχε τρομοκρατήσει τους διαγωνιζόμενους.

Σε ένα επεισόδιο μαγειρικού δράματος που θα μπορούσε να συναγωνιστεί τις πιο συναρπαστικές στιγμές του ριάλιτι, τρεις διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν στη δίνη μιας δοκιμασίας που χαρακτηρίζονταν από πίεση. Ο σεφ Khanh Nguyen δημιούργησε ένα πιάτο με θαλασσινά που από την πρώτη ματιά μπορούσε να καταλάβει κανείς ότι η δοκιμασία θα ήταν αρκετά δύσκολη.

Ο Aldo, η Mindy και η Montana, έχοντας αποτύχει στην πρόκληση του mystery box, αντιμετώπισαν το δύσκολο έργο της αντιγραφής του πιάτου με την υπογραφή του Nguyen. Γνωστός για την καινοτόμο χρήση ασιατικών γεύσεων και ντόπιων συστατικών, ο Nguyen δημιούργησε ένα πιάτο που περιελάμβανε 99 συστατικά, 143 βήματα και 13 σελίδες. Η πραγματική δοκιμασία, ωστόσο, δεν ήταν μόνο στο μαγείρεμα αλλά και στην αναγνώριση της ηράκλειας προσπάθειας που απαιτούσε το πιάτο.

Με τεσσεράμισι ώρες στο ρολόι, οι διαγωνιζόμενοι βούτηξαν στην πρόκληση με ένα μείγμα ενθουσιασμού και φόβου. Το έργο ξεκίνησε με κάτι που φαινόταν σαν μια απλή πράξη, το μαγείρεμα του ρυζιού. Πάνω στον εξώστη, η υποστήριξη και οι συμβουλές έπεφταν βροχή στους διαγωνιζόμενους, από χρήσιμες έως ξεκαρδιστικά αβοήθητες, συμβάλλοντας στην ατμόσφαιρα υψηλής πίεσης της κουζίνας.

 

 

Ο Aldo, ο οποίος προηγουμένως δεν είχε εξοικειωθεί με τις περιπλοκές της παρασκευής, βρέθηκε σε άγνωστο έδαφος. Ο αγώνας του δεν ήταν μόνο με τα εξωτικά υλικά αλλά και με τον ρυθμό που απαιτούνταν για να συμβαδίσει με την απαιτητική συνταγή. Εν τω μεταξύ, το περιπετειώδες πνεύμα της Montana την οδήγησε να βάλει φωτιά στην κουζίνα, μεταφορικά, ενώ πάλευε με την αυτοπεποίθησή της και τις περιπλοκές του πιάτου.

Καθώς ο χρόνος κυλούσε αντίστροφα, ο αέρας στην κουζίνα πύκνωνε από την ένταση, το χιούμορ και την αμυδρή ελπίδα της μαγειρικής επιτυχίας. Οι τελευταίες στιγμές του σερβιρίσματος έφεραν ένα μείγμα θριάμβου. Η Mindy, ο Aldo και η Montana παρουσίασαν τα πιάτα τους στους κριτές, ελπίζοντας ο καθένας τους ότι οι προσπάθειές τους θα μεταφραστούν σε επιτυχία.

Το πιάτο της Mindy, αν και καλομαγειρεμένο, έτυχε χλιαρής υποδοχής, αναδεικνύοντας την ενίοτε υποτονική φύση των θαλασσινών. Η παρουσίαση του Aldo, που χαρακτηρίστηκε από τη χαρακτηριστική γοητεία του, δεν μπόρεσε να καλύψει τις ασυνέπειες στο πιάτο του, αν και το καραμελωμένο χτένι του κέρδισε κάποιους επαίνους. Η Montana, ενσαρκώνοντας το πνεύμα της γενιάς της, ήταν περήφανη για τις προσπάθειές της παρά την κριτική.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο του MasterChef στάθηκε μια απόδειξη του απρόβλεπτου και της καθαρής ψυχαγωγικής αξίας των διαγωνισμών μαγειρικής, όπου το ταξίδι είναι συχνά εξίσου σημαντικό με τον προορισμό.

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top