Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο σε οικισμό Ρομά - Τραυματίστηκε δίχρονο παιδάκι στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο σε οικισμό Ρομά - Τραυματίστηκε δίχρονο παιδάκι στο κεφάλι

Επεισόδιο μεταξύ αρκετών ατόμων σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στον οικισμό Ρομά «Αγία Σοφία» στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τον διαπληκτισμό που έγινε περίπου στις 5 το απόγευμα, τραυματίστηκε κατά λάθος ένα παιδί, δύο ετών, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το ανήλικο παιδί τραυματίστηκε στο κεφάλι, χωρίς όμως η κατάσταση της υγείας του να εμπνέει ανησυχία.

Στον οικισμό έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ και το περιστατικό ερευνάται.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλιδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλιδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε ως κίνηση ανανέωσης και επανεκκίνησης για την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, εξελίχθηκε σε μια δύσκολη πολιτική εξίσωση. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών, αντί να δημιουργήσουν την εικόνα μιας κυβέρνησης που ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της θητείας της, άνοιξαν έναν κύκλο αντιδράσεων, εσωτερικών πιέσεων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE