Πανικός στο κυπριακό Instagram! Πάρτε βαθιά ανάσα και δείτε τα «ανοίγματα» της ωραίας celebrity (VIDEO)

Πανικός στο κυπριακό Instagram! Πάρτε βαθιά ανάσα και δείτε τα «ανοίγματα» της ωραίας celebrity (VIDEO)

«Τράβα πόνο για ομορφιά» λένε πολλοί και μάλλον αυτό κάνει για να διατηρείται σε άριστη φόρμα η γνωστή celeb!

Μπορεί να είναι εργαζόμενη μητέρα, με δύσκολο ομολογουμένως πρόγραμμα, ωστόσο η Γωγώ Αλεξανδρινού, έχει πείσμα και καταφέρνει να βρει τον απαιτούμενο χρόνο, που χρειάζεται, για να πάει στο γυμναστήριο μιας και η ομορφιά αλλά και η υγεία θέλουν θυσίες.

Παράδειγμα προς μίμηση λοιπόν, η καλή συνάδελφος, που δείχνει πως όλοι μπορούν, φτάνει να θέλουν πραγματικά, να ξεκλέψουν χρόνο και να τον αφιερώσουν στον εαυτό τους.

Αυτό που μας κάνει πάντως εντύπωση, είναι τα δυναμικά της ανοίγματα, σε μια δύσκολη άσκηση, κάτι που μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ανήρτησε η ίδια στο instagram.

Στέφανος Χαραλάμπους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE