Πανικός στο κυπριακό Instagram! Πάρτε βαθιά ανάσα και δείτε τα «ανοίγματα» της ωραίας celebrity (VIDEO)

Πανικός στο κυπριακό Instagram! Πάρτε βαθιά ανάσα και δείτε τα «ανοίγματα» της ωραίας celebrity (VIDEO)

«Τράβα πόνο για ομορφιά» λένε πολλοί και μάλλον αυτό κάνει για να διατηρείται σε άριστη φόρμα η γνωστή celeb!

Μπορεί να είναι εργαζόμενη μητέρα, με δύσκολο ομολογουμένως πρόγραμμα, ωστόσο η Γωγώ Αλεξανδρινού, έχει πείσμα και καταφέρνει να βρει τον απαιτούμενο χρόνο, που χρειάζεται, για να πάει στο γυμναστήριο μιας και η ομορφιά αλλά και η υγεία θέλουν θυσίες.

Παράδειγμα προς μίμηση λοιπόν, η καλή συνάδελφος, που δείχνει πως όλοι μπορούν, φτάνει να θέλουν πραγματικά, να ξεκλέψουν χρόνο και να τον αφιερώσουν στον εαυτό τους.

Αυτό που μας κάνει πάντως εντύπωση, είναι τα δυναμικά της ανοίγματα, σε μια δύσκολη άσκηση, κάτι που μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ανήρτησε η ίδια στο instagram.

Στέφανος Χαραλάμπους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Μεταμεσονύχτια μάχη για τους σταυρούς προτίμησης - «Αλλάζουν χέρια» οι έδρες στις επαρχίες

LIVE: Μεταμεσονύχτια μάχη για τους σταυρούς προτίμησης - «Αλλάζουν χέρια» οι έδρες στις επαρχίες

Πρωτιά ΔΗΣΥ, ανέβασε ποσοστά το ΑΚΕΛ. ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία τα δύο νέα κόμματα της Βουλής. Εκτός ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγοι. Μέχρι τέλους το κλείδωμα των εδρών στα κόμματα αλλά και στους Βουλευτές. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE