Στα χέρια του Ομήρου η λίστα Λαγκάρντ

Στα χέρια του Ομήρου η λίστα Λαγκάρντ

Στα χέρια του Προέδρου της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου βρίσκεται η λίστα Λαγκάρντ.

Την λίστα παρέδωσε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών Χρίστος Πατσαλίδης, μαζί με τον Έφορο Φορολογίας Γιαννάκη Λαζάρου.

Όπως ανέφερε ο κ. Ομήρου κατά την παραλαβή του φακέλου με το cd, η Βουλή ζήτησε να της κατατεθεί η λίστα ώστε να ενισχύσει το αίσθημα εμπιστοσύνης του λαού ότι δεν θα υπάρξει αλλοίωση της λίστας.

Ευχαρίστησε την εκτελεστική εξουσία και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την ικανοποίηση αυτού του αιτήματος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Η νέα κάθοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό και ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια ακούγονται συνεχώς στον δημόσιο διάλογο: τις συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE