Σε τραχειοστομία υποβλήθηκαν ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του

Σε τραχειοστομία υποβλήθηκαν ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του, Ρενα Βενιέρη, υποβλήθηκαν την Πέμπτη (29/2) σε τραχειοστομία μετά την αποτυχημένη προσπάθεια που έγινε χθες να αποσωληνωθούν.

Και οι δύο, σύμφωνα με πληροφορίες, παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση, δέκα και πλέον ημέρες μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι, στις 18 Φεβρουαρίου.

Στον αθλητικογράφο και πρώην ευρωβουλευτή, θα γίνει ξανά προσπάθεια αφύπνισης τις επόμενες μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι και οι δύο παραμένουν διασωληνωμένοι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς.

Τα εμπόδια που πρέπει να αντιμετωπιστούν στη νοσηλεία των δύο εγκαυματιών δεν μπορούν να παραβλεφθούν, δεδομένου ότι πρόκειται για ηλικιωμένους και με χρόνια νοσήματα ασθενείς, συνεπώς με επιβαρυντικούς παράγοντες στην ήδη βαριά κατάστασή τους.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE