Θλίψη – Έφυγε από την ζωή ο Αντρέας Στυλιανού - Εκ των συντρόφων του Γρηγόρη Αυξεντίου

Θλίψη – Έφυγε από την ζωή ο Αντρέας Στυλιανού - Εκ των συντρόφων του Γρηγόρη Αυξεντίου

Θλίψη σκόρπισε στην κοινότητα Σαράντι η είδηση του θανάτου του Αντρέα Στυλιανού, ο οποίος απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 94 ετών.

Ο αποβιώσαντας ήταν ένας εκ των συντρόφων του Σταυραετού του Μαχαιρά Γρηγόρη Αυξεντίου ενώ διετέλεσε Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Σαράντι.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την Κυριακή 3/3/2024 η ωρα 14:00 στην Ιερά Μονή Παναγίας του Άρακα στα Λαγουδερά

Η οικογένεια θα δεχθεί συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 13:30 μέχρι τις 14:00 ενώ θα γίνονται εισφορές για την εκκλησία του χωριού και για το κοιμητήριο.

Η κοινότητα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην σύζυγο όπως και σε όλη την οικογένεια.

Αυτούσια η ανάρτηση:

Απεβίωσε σήμερα Παρασκευή 01/03/2024 ο συγχωριανός μας, αγωνιστής της ΕΟΚΑ, εκ των συντρόφων του Σταυραετού του Μαχαιρά Γρηγόρη Αυξεντίου, πρώην κοινοτάρχης της κοινότητας Λαγουδερών και άρχοντας πρωτοψάλτης , Αντρέας Στυλιανού σε ηλικία 94 χρονών. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την Κυριακή 3/3/2024 η ωρα 14:00 στην Ιερά Μονή Παναγίας του Άρακα στα Λαγουδερά

Η οικογένεια θα δεχθεί συλληπητήρια στην εκκλησία απο τις 13:30 μέχρι τις 14:00. Θα γίνονται εισφορές για την εκκλησία του χωριού και για το κοιμητήριο.

 Η κοινότητα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην σύζηγο όπως και σε όλη την οικογένεια

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE