Φ. Ρουσουνίδης στο Podcast του «Τ»: Η έλλειψη προσωπικού και η μάχη με τον χρόνο για να προλάβουν οι ξενοδόχοι τη νέα σεζόν

Φ. Ρουσουνίδης στο Podcast του «Τ»: Η έλλειψη προσωπικού και η μάχη με τον χρόνο για να προλάβουν οι ξενοδόχοι τη νέα σεζόν

Λίγο πιο... «φιλόκυπροι» και περήφανοι για τη χώρα μας και το τι έχει να προσφέρει,  μας καλεί να είμαστε ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ, Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης.

Στο podcast του ThemaOnline με θεματική την οικονομία, ο Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης μιλά ανοιχτά για όλα όσα αφορούν την κινητήριο δύναμη της κυπριακής οικονομίας, τον τουρισμό.

Σε συζήτηση με τον δημοσιογράφο Αντώνη Αδάμου, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ απαντάει σε όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Κυπριακή ξενοδοχειακή βιομηχανία όπως ο ανταγωνισμός από τα κατεχόμενα, η μείωση αεροπορικών θέσεων και η έλλειψη προσωπικού.

Μεταξύ άλλων αποκαλύπτει τι θα συμβούλευε τα δικά του παιδιά για τις σπουδές τους.

Δείτε τη συνέντευξη εδώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικό θρίλερ στο Πακιστάν: Αβέβαιες συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν εν μέσω πολέμου και εύθραυστης εκεχειρίας

Διπλωματικό θρίλερ στο Πακιστάν: Αβέβαιες συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν εν μέσω πολέμου και εύθραυστης εκεχειρίας

Η πιθανότητα να ξαναρχίσουν σήμερα συνομιλίες ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Ιράν για να τερματιστεί ο πόλεμος έμοιαζε να παίρνει μορφή χθες Παρασκευή, καθώς αντιπρόσωποι των δυο χωρών, ορκισμένων εχθρών, στάλθηκαν στην πακιστανική πρωτεύουσα, το Ισλαμαμπάντ, αλλά χωρίς καμιά εγγύηση ότι θα διεξαχθούν απευθείας διαπραγματεύσεις, δυο εβδομάδες μετά την αποτυχία του πρώτου εγχειρήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE