Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία για υπόθεση κλοπής στην Αγία Νάπα - Δείτε φωτογραφία τους

Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία για υπόθεση κλοπής στην Αγία Νάπα - Δείτε φωτογραφία τους

Η Αστυνομία ζητεί πληροφορίες για εντοπισμό δύο προσώπων, οι φωτογραφίες των οποίων δημοσιεύονται, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής δια ευρέσεως, αδίκημα που διαπράχθηκε στις 10/12/2023 στην Αγία Νάπα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των συγκεκριμένων προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου στο τηλέφωνο 23-803040 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE