Ένοπλη ληστεία στη Λεμεσό: Κλήθηκαν για ανάκριση οι μισοί θαμώνες - Συνεχίζονται οι έρευνες

Ένοπλη ληστεία στη Λεμεσό: Κλήθηκαν για ανάκριση οι μισοί θαμώνες - Συνεχίζονται οι έρευνες

Με καταθέσεις μαρτύρων και επιστημονικές εξετάσεις επί τεκμηρίων συνεχίζονται οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού, σε σχέση με την ένοπλη ληστεία σε απομονωμένο υποστατικό, στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου, το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μέχρι το μεσημέρι είχαν κληθεί για ανάκριση περίπου οι μισοί από τους 30 θαμώνες που βρίσκονταν την ώρα εκείνη στο υποστατικό, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες στην περιοχή και αξιολογούνται πληροφορίες.

Τεκμήρια που εντοπίστηκαν στη σκηνή στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις, σε μια προσπάθεια εντοπισμού γενετικού υλικού που να βοηθήσει στην ταυτοποίηση των δραστών.

Οι τέσσερις κουκουλοφόροι ένοπλοι ληστές, εισήλθαν γύρω στις 21:30 στο υποστατικό και προτάσσοντας όπλα, φέρεται να απέσπασαν ρολόγια, κινητά, χρήματα και άλλη περιουσία από τους παρευρισκόμενους, πριν τραπούν σε φυγή.  Δυο πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αφού δέχθηκαν κτυπήματα όταν αντέδρασαν.

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών ανακριτών βρίσκεται και τσάντα που εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση και την οποίαν άφησαν πίσω τους οι δράστες, με μέρος της κλαπείσας περιουσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Ο τέως Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ και επι σειρά ετών σημαντικό στέλεχος του κόμματος Δημήτρης Παπαδάκης, αναφέρεται στα γεγονότα που οδήγησαν στη ρήξη του με την ηγεσία του κόμματος. Αναφέρεται στο περιστατικό που, όπως τονίζει, αποτέλεσε το «οριστικό τέλος» της σχέσης του με την ΕΔΕΚ. Παρά την ένταση και τον πόλεμο που –όπως περιγράφει– δέχθηκε από την τότε ηγεσία, υπό τον Μαρίνο Σιζόπουλο, δηλώνει ότι παραμένει ευγνώμων προς τη βάση του κόμματος, η οποία τον στήριξε σε δύο ευρωεκλογικές αναμετρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE