Ένοπλη ληστεία στη Λεμεσό: Κλήθηκαν για ανάκριση οι μισοί θαμώνες - Συνεχίζονται οι έρευνες

Ένοπλη ληστεία στη Λεμεσό: Κλήθηκαν για ανάκριση οι μισοί θαμώνες - Συνεχίζονται οι έρευνες

Με καταθέσεις μαρτύρων και επιστημονικές εξετάσεις επί τεκμηρίων συνεχίζονται οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού, σε σχέση με την ένοπλη ληστεία σε απομονωμένο υποστατικό, στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου, το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μέχρι το μεσημέρι είχαν κληθεί για ανάκριση περίπου οι μισοί από τους 30 θαμώνες που βρίσκονταν την ώρα εκείνη στο υποστατικό, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες στην περιοχή και αξιολογούνται πληροφορίες.

Τεκμήρια που εντοπίστηκαν στη σκηνή στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις, σε μια προσπάθεια εντοπισμού γενετικού υλικού που να βοηθήσει στην ταυτοποίηση των δραστών.

Οι τέσσερις κουκουλοφόροι ένοπλοι ληστές, εισήλθαν γύρω στις 21:30 στο υποστατικό και προτάσσοντας όπλα, φέρεται να απέσπασαν ρολόγια, κινητά, χρήματα και άλλη περιουσία από τους παρευρισκόμενους, πριν τραπούν σε φυγή.  Δυο πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αφού δέχθηκαν κτυπήματα όταν αντέδρασαν.

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών ανακριτών βρίσκεται και τσάντα που εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση και την οποίαν άφησαν πίσω τους οι δράστες, με μέρος της κλαπείσας περιουσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE