Εκλογές 2024: Ενδιαφέρεσαι για να εργαστείς την 9η Ιουνίου; Μάθε πώς μπορείς

Εκλογές 2024: Ενδιαφέρεσαι για να εργαστείς την 9η Ιουνίου; Μάθε πώς μπορείς

Το Υπουργείο Εσωτερικών, μέσω ανακοίνωσης του, αναφέρει ότι από σήμερα Παρασκευή 01 Μαρτίου, υπάρχει η δυνατότητα δημόσιοι λειτουργοί, άνεργοι πτυχιούχοι, αλλά και υπάλληλοι οργανισμών δημοσίου δικαίου και του ιδιωτικού τομέα, μέσω της ιστοσελίδας aps.elections.moi.gov.cy, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για στελέχωση των εκλογικών κέντρων για τις Εκλογές 2024, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 9 Ιουνίου 2024.

Η προθεσμία για υποβολή δήλωσης ενδιαφέροντος για στελέχωση των εκλογικών κέντρων λήγει τα μεσάνυκτα της Δευτέρας, 8 Απριλίου 2024.

Σημειώνεται πως δηλώσεις ενδιαφέροντος μπορούν να υποβληθούν μόνο μέσω της πιο πάνω ιστοσελίδας, ενώ όσον αφορά τους άνεργους πτυχιούχους, δήλωση μπορούν να υποβάλουν όσοι έχουν εγγραφεί ως άνεργοι στο Τμήμα Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.