Εκλογές 2024: Ενδιαφέρεσαι για να εργαστείς την 9η Ιουνίου; Μάθε πώς μπορείς

Εκλογές 2024: Ενδιαφέρεσαι για να εργαστείς την 9η Ιουνίου; Μάθε πώς μπορείς

Το Υπουργείο Εσωτερικών, μέσω ανακοίνωσης του, αναφέρει ότι από σήμερα Παρασκευή 01 Μαρτίου, υπάρχει η δυνατότητα δημόσιοι λειτουργοί, άνεργοι πτυχιούχοι, αλλά και υπάλληλοι οργανισμών δημοσίου δικαίου και του ιδιωτικού τομέα, μέσω της ιστοσελίδας aps.elections.moi.gov.cy, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για στελέχωση των εκλογικών κέντρων για τις Εκλογές 2024, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 9 Ιουνίου 2024.

Η προθεσμία για υποβολή δήλωσης ενδιαφέροντος για στελέχωση των εκλογικών κέντρων λήγει τα μεσάνυκτα της Δευτέρας, 8 Απριλίου 2024.

Σημειώνεται πως δηλώσεις ενδιαφέροντος μπορούν να υποβληθούν μόνο μέσω της πιο πάνω ιστοσελίδας, ενώ όσον αφορά τους άνεργους πτυχιούχους, δήλωση μπορούν να υποβάλουν όσοι έχουν εγγραφεί ως άνεργοι στο Τμήμα Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.