Φωτιά σε εν κινήσει όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού - Φωτογραφίες

Φωτιά σε εν κινήσει όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού - Φωτογραφίες

Συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και τις αρμόδιες Αρχές, μετά από πληροφορία για φωτιά σε εν κινήσει όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το όχημα βρισκόταν κοντά στο ύψος της Ακτής του Κυβερνήτη, όταν η φωτιά ξέσπασε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμή συνθήκες.

Γύρω στις 17:30 το απόγευμα της Παρασκευής, αυτοκίνητο στις φλόγες προκάλεσε ανησυχία σε διερχόμενα αυτοκίνητα.

Ο οδηγός πρόλαβε και εξήλθε του οχήματος χωρίς να τραυματιστεί. 

Τα αίτια της φωτιάς θα διερευνηθούν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE