Φωτιά σε εν κινήσει όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού - Φωτογραφίες

Φωτιά σε εν κινήσει όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού - Φωτογραφίες

Συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και τις αρμόδιες Αρχές, μετά από πληροφορία για φωτιά σε εν κινήσει όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το όχημα βρισκόταν κοντά στο ύψος της Ακτής του Κυβερνήτη, όταν η φωτιά ξέσπασε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμή συνθήκες.

Γύρω στις 17:30 το απόγευμα της Παρασκευής, αυτοκίνητο στις φλόγες προκάλεσε ανησυχία σε διερχόμενα αυτοκίνητα.

Ο οδηγός πρόλαβε και εξήλθε του οχήματος χωρίς να τραυματιστεί. 

Τα αίτια της φωτιάς θα διερευνηθούν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE