ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καρογιάν: «Ανάγκη συνέργειας για επίτευξη των στόχων του Υπ. Δικαιοσύνης»

Καρογιάν: «Ανάγκη συνέργειας για επίτευξη των στόχων του Υπ. Δικαιοσύνης»

Την ανάγκη για συνέργεια όλων ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι του Υπουργείου Δικαιοσύνης, τόνισε ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ-Συνεργασία Μάριος Καρογιάν στον Υπουργό Δικαιοσύνης, Μάριο Χαρτσιώτη, κατά τη διάρκεια εθιμοτυπικής συνάντησης που είχαν.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΔΗΠΑ, στη συνάντηση εξετάστηκαν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο Υπουργείο αλλά και την προοπτική επίλυσης αυτών των ζητημάτων που αφορούν άμεσα την κοινωνία και την κυπριακή πολιτεία.

«Στο πλαίσιο των δικών μας δυνατοτήτων θα είμαστε βοηθητικοί και ενισχυτικοί στις σημαντικές προσπάθειες που καταβάλλει τόσο ο ίδιος ο Υπουργός όσο και η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση σειράς καίριων ζητημάτων που αφορούν την κοινωνία μας, την εύρυθμη λειτουργία των σωμάτων ασφαλείας και την ίδια ώρα να περάσει πολύ πιο έντονα το αίσθημα της ασφάλειας στους πολίτες», διαβεβαίωσε ο κ. Καρογιάν τον Υπουργό.

Εξέφρασε την ίδια ώρα την αισιοδοξία του για την πορεία των πραγμάτων, υπογραμμίζοντας, πως δεν έχει «καμία αμφιβολία ότι με την σοβαρότητα, την αποφασιστικότητα αλλά και την θέληση που διακατέχει τον Υπουργό ότι τάχιστα θα κινηθούν τα πράγματα σε πολλούς τομείς και ότι θα έχουμε τα αποτελέσματα που όλοι επιθυμούμε».

Για να πετύχει, ωστόσο, υπογράμμισε ο κ. Καρογιάν, χρειάζεται και η συνέργεια όλων μας, και των πολιτικών κομμάτων και του Κοινοβουλίου και όλων των αρμοδίων που εμπλέκονται στα ζητήματα που αφορούν την δικαιοσύνη, την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες και στην κοινωνία.

Από την πλευρά του ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτζιώτης, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΔΗΠΑ-Συνεργασία, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την συζήτηση που έγινε στα γραφεία της Παράταξης, υπογραμμίζοντας ότι έχει δεχθεί ομολογουμένως πολύ εύστοχες εισηγήσεις και παραινέσεις προκειμένου αυτοί οι στόχοι να επιτευχθούν και τα προβλήματα να επιλυθούν στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό και το συντομότερο δυνατό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top