ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επαναπρόσληψη δεσμοφυλάκων ζητά η Συντεχνία Ισότητα

Επαναπρόσληψη δεσμοφυλάκων ζητά η Συντεχνία Ισότητα

Το πρόβλημα στις Κεντρικές Φυλακές δεν είναι πρόσφατο, αλλά υφίσταται εδώ και χρόνια και είναι καλά γνωστό στο Υπουργείο αναφέρει σε ανακοίνωση του – απάντηση στη χθεσινή ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης αναφορικά με τη στελέχωση των Κεντρικών Φυλακών το Κλαδικό Συμβούλιο Δεσμοφυλάκων της Παγκύπριας Συντεχνίας Ισότητα, κάνοντας λόγο για «σοβαρή δυσχέρεια στην κάλυψη των βαρδιών και αδυναμία αποτελεσματικής και ασφαλούς φύλαξης των κρατουμένων».

Το Κλαδικό Συμβούλιο Δεσμοφυλάκων της Ισότητας αναφέρει ότι η πρόσφατη μη ανανέωση των συμβάσεων ορισμένου χρόνου συναδέλφων έρχεται να επιδεινώσει ακόμα περισσότερο αυτή την ήδη τεταμένη κατάσταση, υποδεικνύοντας ότι η λήξη των συμβολαίων ήταν γνωστή εδώ και μήνες στο Υπουργείο, το οποίο έπρεπε να είχε μεριμνήσει προ πολλού για τη λύση του προβλήματος.

«Είναι η θέση μας ότι οι δεκατρείς συνάδελφοί μας ορισμένου χρόνου πρέπει να συνεχίσουν να εργάζονται μέχρι την πλήρωση των μόνιμων θέσεων» προστίθεται, με τη συντεχνία να ζητά από το Υπουργείο να προχωρήσει άμεσα σε επαναπρόσληψη των συναδέλφων, προκειμένου να αποτραπούν τυχόν δυσάρεστα περιστατικά λόγω έλλειψης προσωπικού."

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ισραήλ: Δείτε τη στιγμή της αναχαίτισης των ιρανικών drone πάνω από το Όρος του Ναού στην Ιερουσαλήμ - Απίστευτα βίντεο

Ναρκωτικά σε ντουλάπι δεσμοφύλακα - Διευκρινίσεις Φυλακών για το δημοσίευμα

14 Απριλίου 2019: Όταν ο Νικόλας Μεταξάς σοκάρει την Κύπρο- Η ιστορία του πρώτου «Serial Killer» του νησιού

Ο νεαρός Αθηνόδωρος που αγαπά και προσπαθεί για την διατήρηση της κυπριακής παράδοσης – Όσα ασχολείται και πως φούντωσε η αγάπη από τα παιδικά χρόνια

Κύπρια τραγουδίστρια εξομολογείται: «Λέω να πάω και για δεύτερο παιδί»

Ισραήλ: Αεράμυνα από ατσάλι - Αυτά είναι τα συστήματα ασφαλείας που αναχαίτισαν την επίθεση του Ιράν - Βίντεο

Ισραήλ VS Ιράν: Ποια χώρα έχει τον πιο ισχυρό στρατόLIVE: Ισραήλ: «Να είμαστε προετοιμασμένοι για νέο μέτωπο» - Ιράν: «Ενημερώσαμε τις ΗΠΑ ότι οι επιθέσεις μας θα είναι περιορισμένες»

LIVE: Ισραήλ: «Να είμαστε προετοιμασμένοι για νέο μέτωπο» - Ιράν: «Ενημερώσαμε τις ΗΠΑ ότι οι επιθέσεις μας θα είναι περιορισμένες»

Ώρα μηδέν για την Μέση Ανατολή, καθώς το Ιράν εξαπέλυσε επίθεση στο Ισραήλ. Το 99% των 300 πυραύλων και drone αναχαιτίστηκαν, την στιγμή που ο εκπρόσωπος των IDF είπε ότι «πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ένα νέο μέτωπο». Από πλευράς του, το Ιράν είχε ανακοινωσει πως ενημέρωσε τις ΗΠΑ ότι οι επιθέσεις θα είναι περιορισμένες. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top