Έριξαν πέτρες σε όχημα κινητής κάμερας στη Λεμεσό - Έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών

Έριξαν πέτρες σε όχημα κινητής κάμερας στη Λεμεσό - Έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών

Επίθεση με πέτρες σε όχημα κινητής κάμερας στη Λεμεσό , διερευνούν οι αρχές.

Ομάδα νεαρών γύρω στις 18:00 το απόγευμα Παρασκευής (1/3) έριξε πέτρες κατά βαν κινητής κάμερας που βρισκόταν κοντά στο γήπεδο του Ερμή στα Κάτω Πολεμίδια στη Λεμεσό.

Αποτέλεσμα της επίθεσης να προκληθούν υλικές ζημιές. 

Αμεσα στο σημείο κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας , παρότι οι νεαροί κατάφεραν να τραπούν σε φυγή με την Αστυνομία να διεξάγει έρευνες για εντοπισμό τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE