Ξαφνικό «διαζύγιο» με Άμο!

Ξαφνικό «διαζύγιο» με Άμο!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομόνοια, ενημερώνει ότι έχει διακοπεί πρόωρα το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, Ακινκούνμι Άμο.

Θυμίζουμε ότι στις 13 Σεπτεμβρίου του 2023, οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν ότι ήρθαν σε συμφωνία με την Κοπεγχάγη για την αγορά των δικαιωμάτων του 21χρονου Νιγηριανού ακραίου επιθετικού, ο οποίος μάλιστα υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών!

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για ρεύμα - «Στόχος να συνεχίσει να μειώνεται η τιμή και να γίνει αισθητή στον λογαριασμό»

Λετυμπιώτης για ρεύμα - «Στόχος να συνεχίσει να μειώνεται η τιμή και να γίνει αισθητή στον λογαριασμό»

Η μείωση του ενεργειακού κόστους για νοικοκυριά και επιχειρήσεις αποτελεί σταθερή προτεραιότητα της Κυβέρνησης, αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE