Ξαφνικό «διαζύγιο» με Άμο!

Ξαφνικό «διαζύγιο» με Άμο!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομόνοια, ενημερώνει ότι έχει διακοπεί πρόωρα το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, Ακινκούνμι Άμο.

Θυμίζουμε ότι στις 13 Σεπτεμβρίου του 2023, οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν ότι ήρθαν σε συμφωνία με την Κοπεγχάγη για την αγορά των δικαιωμάτων του 21χρονου Νιγηριανού ακραίου επιθετικού, ο οποίος μάλιστα υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών!

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE