Τελείται σήμερα το εθνικό μνημόσυνο του Γρηγόρη Αυξεντίου

Τελείται σήμερα το εθνικό μνημόσυνο του Γρηγόρη Αυξεντίου

Τελείται το πρωί της Κυριακής στην Ιερά Μονή Μαχαιρά το εθνικό μνημόσυνο του ήρωα του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-1959, Γρηγόρη Αυξεντίου, ο οποίος φονεύθηκε από τους Άγγλους στο κρησφύγετό του στις 3 Μαρτίου 1957.

Τον επιμνημόσυνο λόγο θα πει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ, ανάμεσα σε άλλους επισήμους, το παρών της θα δώσει στο μνημόσυνο και η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτα Δημητρίου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE