ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Νικολαΐδης: «Προχωρούμε μπροστά με καθαρές λύσεις»

Νίκος Νικολαΐδης: «Προχωρούμε μπροστά με καθαρές λύσεις»

«Προχωρούμε μπροστά σε ένα ελπιδοφόρο μέλλον με καθαρά χέρια, καθαρές λύσεις, καθαρές δουλειές για να κρατήσουμε, στις 9 Ιουνίου, τη Λεμεσό σε πορεία ανάπτυξης» ανέφερε χθες βράδυ ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης, στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου, στην παρουσία του τέως Πρόεδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, της Προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου και του Προέδρου της ΔΗΠΑ, Μάριου Καρογιάν.

Ο κ. Νικολαΐδης είπε πως θα παραμείνει σταθερός στις αρχές του για ένα δήμο «νοικοκυρεμένο, δήμο της διαφάνειας, της πολιτικής ηθικής. Για μια Λεμεσό για τους πολλούς και όχι για τους λίγους. Η παρουσία σας απόψε δίνει το πιο ηχηρό μήνυμα στη λασπολογία, τον ψίθυρο, τον μηδενισμό ,την παραπλάνηση που δεχθήκαμε το τελευταίο καιρό» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου εξέφρασε την πεποίθηση ότι "η Λεμεσός δίνει το μήνυμα της νίκης. Η Λεμεσός ξέρει να αναγνωρίζει τους ανθρώπους που με καθαρές κουβέντες, καθαρή πορεία, πορεύονται μπροστά», είπε,. Ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν μίλησε και αυτός για επιλογή νίκης, για μια καλύτερη Λεμεσό.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής και τέως Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου, βουλευτές, τέως βουλευτές, καθώς και εκπροσώποι κομμάτων και τοπικών φορέων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top