Φάνης Μουρατίδης: Όταν πέθανε η αδερφή μου έμεινα μόνος, όποιον έβλεπα του έλεγα να γίνουμε φίλοι

Φάνης Μουρατίδης: Όταν πέθανε η αδερφή μου έμεινα μόνος, όποιον έβλεπα του έλεγα να γίνουμε φίλοι

Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε για το «Maestro» και τα θέματα που η σειρά θίγει, ενώ έκανε και μια αναφορά στις προσωπικές του εμπειρίες από κακοποιητικές συμπεριφορές.

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10», όπου μεταξύ άλλων, έκανε και μια αναδρομή στα παιδικά του χρόνια, που επηρεάστηκαν από την απώλεια της αδερφής του.

Αρχικά, ο ηθοποιός με αφορμή το θέμα της ομοφυλοφιλίας όπως θίγεται μέσα από τη σειρά του Χριστόφορου Παπακλιάτης, δήλωσε για το νομοσχέδιο υπέρ του γάμου των ομοφυλόφιλων ότι: «Νιώθω πάρα πολύ ικανοποιημένος» και τόνισε: «Η χώρα μου δείχνει ότι έχει μια άλλου τύπου ευαισθησία σε θέματα που άλλες χώρες αυτή τη στιγμή, πολύ συζητάνε και λίγα κάνουν».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE