Φάνης Μουρατίδης: Όταν πέθανε η αδερφή μου έμεινα μόνος, όποιον έβλεπα του έλεγα να γίνουμε φίλοι

Φάνης Μουρατίδης: Όταν πέθανε η αδερφή μου έμεινα μόνος, όποιον έβλεπα του έλεγα να γίνουμε φίλοι

Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε για το «Maestro» και τα θέματα που η σειρά θίγει, ενώ έκανε και μια αναφορά στις προσωπικές του εμπειρίες από κακοποιητικές συμπεριφορές.

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10», όπου μεταξύ άλλων, έκανε και μια αναδρομή στα παιδικά του χρόνια, που επηρεάστηκαν από την απώλεια της αδερφής του.

Αρχικά, ο ηθοποιός με αφορμή το θέμα της ομοφυλοφιλίας όπως θίγεται μέσα από τη σειρά του Χριστόφορου Παπακλιάτης, δήλωσε για το νομοσχέδιο υπέρ του γάμου των ομοφυλόφιλων ότι: «Νιώθω πάρα πολύ ικανοποιημένος» και τόνισε: «Η χώρα μου δείχνει ότι έχει μια άλλου τύπου ευαισθησία σε θέματα που άλλες χώρες αυτή τη στιγμή, πολύ συζητάνε και λίγα κάνουν».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE