Φάνης Μουρατίδης: Όταν πέθανε η αδερφή μου έμεινα μόνος, όποιον έβλεπα του έλεγα να γίνουμε φίλοι

Φάνης Μουρατίδης: Όταν πέθανε η αδερφή μου έμεινα μόνος, όποιον έβλεπα του έλεγα να γίνουμε φίλοι

Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε για το «Maestro» και τα θέματα που η σειρά θίγει, ενώ έκανε και μια αναφορά στις προσωπικές του εμπειρίες από κακοποιητικές συμπεριφορές.

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10», όπου μεταξύ άλλων, έκανε και μια αναδρομή στα παιδικά του χρόνια, που επηρεάστηκαν από την απώλεια της αδερφής του.

Αρχικά, ο ηθοποιός με αφορμή το θέμα της ομοφυλοφιλίας όπως θίγεται μέσα από τη σειρά του Χριστόφορου Παπακλιάτης, δήλωσε για το νομοσχέδιο υπέρ του γάμου των ομοφυλόφιλων ότι: «Νιώθω πάρα πολύ ικανοποιημένος» και τόνισε: «Η χώρα μου δείχνει ότι έχει μια άλλου τύπου ευαισθησία σε θέματα που άλλες χώρες αυτή τη στιγμή, πολύ συζητάνε και λίγα κάνουν».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE