LIKE ONLINE

Τα τρία ζώδια που θα ξεπεράσουν πολλά από τα προβλήματά τους μέσα στον Μάρτιο

Τα τρία ζώδια που θα ξεπεράσουν πολλά από τα προβλήματά τους μέσα στον Μάρτιο

Η άνοιξη είναι μία εξαιρετική εποχή για να κάνουμε νέες αρχές, ειδικά αν μας δίνονται και οι κατάλληλες αφορμές.

Αυτά τα τρία ζώδια μπορούν να εκμεταλλευτούν τέτοιες καταστάσεις και να ξεπεράσουν πολλά από τα προβλήματά τους μέσα στον μήνα που μόλις μπήκε.

Κριός

Τα γενέθλιά σας πλησιάζουν, έχει έρθει η ώρα να κάνετε μία ανασκόπηση του έτους που πέρασε και να δείτε πού κερδίσατε και πού χάσατε. Έχετε ακόμα κάποιες πληγές ανοιχτές (συναισθηματικές, αλλά και οικονομικές) τις οποίες λόγω της περηφάνειας σας δεν θέλετε να αποκαλύψετε σε κανέναν, ούτε καν τον εαυτό σας. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε πολύ γρήγορα όμως, εφόσον επισημαίνετε τα λάθη της προηγούμενης χρονιάς, ποιοι άνθρωποι μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτό το μίνι ταξίδι σας, με τη διαφορά ότι εσείς θα είστε ο καπετάνιος του πλοίου: ποτέ μην αφήσετε κάποιον να πάρει πάνω του τις δικές σας επιθυμίες και ευθύνες.

Λέων

Μπορεί να αισθάνεστε πάρα πολύ συναισθηματικοί, κάτι που δεν είναι του στιλ σας και σας εκνευρίζει αφόρητα, αυτό όμως είναι ένα καμπανάκι ότι έχετε καταλήξει στο τι σας ενοχλεί και τι σας φτιάχνει τη διάθεση, όσον αφορά τον σύντροφο, την οικογένεια και τους συναδέλφους σας. Έχετε τρομακτική δύναμη μέσα σας, απλά καμιά φορά το ξεχνάτε. Αυτό τον Μάρτιο οι πλανήτες θα φροντίσουν να σας το θυμίσουν, ιδίως η Σελήνη, και θα αισθανθείτε πάρα πολύ ικανοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση για να βάλετε σε τάξη τα πάντα, όπως μόνο εσείς ξέρετε.

Παρθένος

Σιγά σιγά δεν αισθάνεστε πλέον κολλημένοι με έναν άνθρωπο ή σε μία κατάσταση. Σίγουρα ο Μάρτιος θα έχει κάποιες δυσκολίες για όλους, όμως πλέον μπορείτε να αποκοπείτε συναισθηματικά για όσο χρειαστεί, προκειμένου να κυνηγήσετε το στόχο σας. Ένα πτυχίο, μία προαγωγή, οτιδήποτε σας απασχολεί εδώ και καιρό μπορεί να λυθεί μέσα στο μήνα, εφόσον αφήσετε τον εαυτό σας λίγο ελεύθερο και τον απαλλάξετε από τα αρνητικά συναισθήματα, τα οποία σας τραβούν πολλές φορές όπως το μέλι τις μέλισσες.

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top