Τον ανέκοψαν για έλεγχο: Αρνήθηκε να δώσει στοιχεία και επιτέθηκε σε αστυνομικό

Τον ανέκοψαν για έλεγχο: Αρνήθηκε να δώσει στοιχεία και επιτέθηκε σε αστυνομικό

Επεισοδιακή σύλληψη διαδραματίστηκε το απόγευμα της Κυριακή στα Λατσιά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της ομάδας «Ζ» ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 19χρονο, γύρω στις 4:50 το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα μέλη της Αστυνομίας ζήτησαν από τον νεαρό τα στοιχεία τα οποία αρνήθηκε να δώσει και προσπάθησε να διαφύγει.

Ο 19χρονος στην προσπάθεια του να διαφύγει επιτέθηκε σε αστυνομικό, ωστόσο έγινε κατορθωτή η σύλληψη του.

Ο αστυνομικός που δέχθηκε την επίθεση διαγνώσθηκε με κάταγμα στο δεξί χέρι.

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE