ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Βρήκαν και το τρίτο πρόσωπο για τα επτά κιλά ναρκωτικά στη Λεμεσό - Του πέρασαν χειροπέδες

Βρήκαν και το τρίτο πρόσωπο για τα επτά κιλά ναρκωτικά στη Λεμεσό - Του πέρασαν χειροπέδες

Διάταγμα κράτησης για περίοδο επτά ημερών εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 32χρονου, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος σε σχέση με την υπόθεση των επτά κιλών κάνναβης που εντοπίστηκαν την περασμένη Πέμπτη, στη Λεμεσό. Για την ίδια υπόθεση τελούν ήδη υπό κράτηση δυο 22χρονοι.

Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν μετά από πληροφορίες και την ανακοπή οχήματος 22χρονου, ο οποίος θεάθηκε νωρίτερα να εξέρχεται από συγκεκριμένο κτίριο. Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος, έξι νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους έξι κιλών και 219 γραμμαρίων περίπου.

Στη συνέχεια, τα μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο δεύτερο πρόσωπο ηλικίας 22 ετών, το οποίο θεάθηκε να εξέρχεται από το ίδιο κτίριο, όπως και ο προηγούμενος ύποπτος. Στην κατοχή του δεύτερου 22χρονου, εντοπίστηκαν 12 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους περίπου 46 γραμμαρίων.

Ακολούθως, έγινε έρευνα στο διαμέρισμα στο οποίο βρίσκονταν προηγουμένως οι δυο ύποπτοι, όπου εντοπίστηκαν,  σε αποθήκη, τέσσερις συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους περίπου 647 γραμμαρίων, δύο ζυγαριές ακριβείας και μία συσκευή σφραγίσματος.

Παράλληλα, σε έρευνα που έγινε σε όχημα ιδιοκτησίας του ενός εκ των υπόπτων, εντοπίστηκαν τέσσερις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους περίπου 198 γραμμαρίων.

Όλα τα ανευρεθέντα κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ενώ τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα σύλληψης και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 32χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες, δυνάμει δικαστικού εντάλματος. Το πρωί οδηγήθηκε στο δικαστήριο, το οποίο διέταξε την επταήμερη προσωποκράτηση του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top