Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για κλοπή 100 κιλών χαλκού - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για κλοπή 100 κιλών χαλκού - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες, που μπορούν να βοηθήσουν στην αναγνώριση ή τον εντοπισμό, του εικονιζόμενου προσώπου, το οποίο αναζητείται σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής, που διαπράχθηκε στην επαρχία Αμμοχώστου.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση ή/ και εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου στο τηλέφωνο 23-803040 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, η κλοπή διαπράχθηκε στις 28 Φεβρουαρίου, 2024, στο Παραλίμνι. Σύμφωνα με την καταγγελία, που υποβλήθηκε στην Αστυνομία, κλάπηκε ποσότητα χαλκού, βάρους 100 κιλών περίπου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βγαίνει μπροστά η Αννίτα μετά την καταγγελία ξυλοδαρμού από βουλευτή - «Εκτός ψηφοδελτίου...» - Ζητά να αποποιηθεί την ασυλία του

Βγαίνει μπροστά η Αννίτα μετά την καταγγελία ξυλοδαρμού από βουλευτή - «Εκτός ψηφοδελτίου...» - Ζητά να αποποιηθεί την ασυλία του

Ως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, δηλώνω με απόλυτη σαφήνεια ότι δεν υπάρχει καμία ανοχή σε καταγγελίες βίας, αναφέρει σε ανάρτησή της στο Χ η Αννίτα Δημητρίου μετά την καταγγελία κατά βουλευτή στη Λεμεσό από γυναίκα για ξυλοδαρμό της.

BEST OF TOTHEMAONLINE