Στο κελί για 2,5 χρόνια 64χρονος - Μετέφερε 43 παράτυπους μετανάστες στην Κύπρο

Στο κελί για 2,5 χρόνια 64χρονος - Μετέφερε 43 παράτυπους μετανάστες στην Κύπρο

Ποινή φυλάκισης 30 μηνών επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου σε 64χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση μεταφοράς προσώπων μέσω θαλάσσης με μη ασφαλές σκάφος.

Σύμφωνα με τα ευρήματα του Δικαστηρίου, στις αρχές Σεπτεμβρίου 2023, ο 64χρονος, με σκοπό την αποκόμιση κέρδους, συντέλεσε εν γνώσει του στη μεταφορά στην Κύπρο, μέσω θαλάσσης, 43 προσώπων, με υπερφορτωμένο σκάφος.

* Φωτογραφία αρχείου

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE