Σαββίδης για επίμαχο βίντεο - «Υπάρχουν στοιχεία και πρόσωπα, όλα θα αξιολογηθούν»
Ανέλαβε σήμερα καθήκοντα ο Ανδρέας Πασχαλίδης, ο Ανεξάρτητος Ποινικός Ανακριτής που διόρισε ο Γενικός Εισαγγελέας για την διερεύνηση του επίμαχου βίντεο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Πανεπιστήμιο Κύπρου σε ανακοίνωσή του «η εισήγηση για το ύψος των διδάκτρων προκύπτει μέσα από δημοκρατικές και διαφανείς διαδικασίες που διέπουν την λειτουργία των σωμάτων λήψης απόφασης του Πανεπιστημίου, οι οποίες δεν επιδέχονται εξωτερική παρέμβαση για τη λήψη οποιασδήποτε απόφασης».
Σημειώνεται ότι το Πανεπιστήμιο Κύπρου κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης αναφορικά με τα έτη 2013/14 έως 2016/17, υιοθέτησε μείωση σε ποσοστό 20% των διδάκτρων με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, σε όλα τα μη αυτοχρηματοδοτούμενα προγράμματα.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




