Προάγγελος μεγάλου σεισμού στην Κωνσταντινούπολη ο χθεσινός - Τι λένε οι σεισμολόγοι

Προάγγελος μεγάλου σεισμού στην Κωνσταντινούπολη ο χθεσινός - Τι λένε οι σεισμολόγοι

Προάγγελος του μεγάλου σεισμού πάνω από 7 Ρίχτερ, που αναμένεται να συμβεί στην Κωνσταντινούπολη είναι ο χθεσινός σεισμός στα Δαρδανέλια, ο οποίος έγινε αισθητός και στην Πόλη, δηλώνουν Τούρκοι σεισμολόγοι.

Ο γνωστός καθηγητής σεισμολογίας Δρ. Şükrü Ersoy δήλωσε ότι «κάθε σεισμός γύρω από την Κωνσταντινούπολη είναι πλέον ο προάγγελος του αναμενόμενου μεγάλου σεισμού». Πρόσθεσε ότι με τον νόμο των πιθανοτήτων και εξετάζοντας τα γεωλογικά φαινόμενα, μπορεί να ειπωθεί ότι ο σεισμός υψηλής έντασης πλησιάζει.

Ο καθηγητής σεισμολογίας Αχμέτ Ερτζάν είπε επίσης ότι «αυτό το διάστημα κυοφορείται σεισμός μεταξύ 6,8 και 7,4 βαθμών» στην κλίμακα Ρίχτερ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών και από εξωτερικό για τις αποκαλύψεις Δρουσιώτη

Λετυμπιώτης: Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών και από εξωτερικό για τις αποκαλύψεις Δρουσιώτη

Σε μια εφ’ όλης της ύλης παρέμβαση στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» του Sigma, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης ξεκαθάρισε τις προθέσεις της κυβέρνησης γύρω από τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας, με κυριότερα τις καταγγελίες για διαφθορά και την κρίση στην κτηνοτροφία.

BEST OF TOTHEMAONLINE