Προάγγελος μεγάλου σεισμού στην Κωνσταντινούπολη ο χθεσινός - Τι λένε οι σεισμολόγοι

Προάγγελος μεγάλου σεισμού στην Κωνσταντινούπολη ο χθεσινός - Τι λένε οι σεισμολόγοι

Προάγγελος του μεγάλου σεισμού πάνω από 7 Ρίχτερ, που αναμένεται να συμβεί στην Κωνσταντινούπολη είναι ο χθεσινός σεισμός στα Δαρδανέλια, ο οποίος έγινε αισθητός και στην Πόλη, δηλώνουν Τούρκοι σεισμολόγοι.

Ο γνωστός καθηγητής σεισμολογίας Δρ. Şükrü Ersoy δήλωσε ότι «κάθε σεισμός γύρω από την Κωνσταντινούπολη είναι πλέον ο προάγγελος του αναμενόμενου μεγάλου σεισμού». Πρόσθεσε ότι με τον νόμο των πιθανοτήτων και εξετάζοντας τα γεωλογικά φαινόμενα, μπορεί να ειπωθεί ότι ο σεισμός υψηλής έντασης πλησιάζει.

Ο καθηγητής σεισμολογίας Αχμέτ Ερτζάν είπε επίσης ότι «αυτό το διάστημα κυοφορείται σεισμός μεταξύ 6,8 και 7,4 βαθμών» στην κλίμακα Ρίχτερ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE