Μπεζούς: Από το «εν κάμνει»… στο standing ovation

Μπεζούς: Από το «εν κάμνει»… στο standing ovation

Αύτη είναι η πορεία του Ρομάν Μπεζούς στην Ομόνοια. Από την αμφισβήτηση και τα αρνητικά σχόλια, στην αποθέωση.

Ας τα πάρουμε από την αρχή, ο Ουκρανός αποκτήθηκε από τους «πράσινους» το καλοκαίρι του 2022. Στην πρώτη του σεζόν, δεν έπειθε με τις εμφανίσεις του και ήταν δέκτης έντονη κριτική.

Δικαίως δέχθηκε την κριτική ο Μπεζούς, αφού οι εμφανίσεις του ήταν απογοητευτικές, ενώ επρόκειτο για ποδοσφαιριστή που ήρθε με μεγάλες προσδοκίες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE