ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Συγκινητική κίνηση: Κύπριος πολίτης προθυμοποιήθηκε να πληρώσει τις Παγκύπριες εξετάσεις μαθητών που δυσκολεύονται

Συγκινητική κίνηση: Κύπριος πολίτης προθυμοποιήθηκε να πληρώσει τις Παγκύπριες εξετάσεις μαθητών που δυσκολεύονται

Μια ανάρτηση ήταν αρκετή για να ευαισθητοποιήσει πολίτες όσον αφορά άπορους μαθητές που δυσκολεύονται οι γονείς να πληρώσουν το κόστος για τις Παγκύπριες εξετάσεις και εξετάσεις πρόσβασης σε ΑΕΙ.

Λίγες μέρες πριν, μητέρα σε ανάρτηση της στην ομάδα "Cool Moms Famous" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διηγήθηκε την δική της ιστορία με το παιδί της. Oπως ανέφερε παρότι αυτό είναι άριστος μαθητής, σαν μονογονιός δεν μπορούσε να καλύψει τα έξοδα για τις εξετάσεις που χρειάζεται για εισδοχή σε συγκεκριμένο κλάδο στο πανεπιστήμιο. 

Άμεσα αρκετός κόσμος ενδιαφέρθηκε να βοηθήσει. Ωστόσο μια ανάρτηση πριν λίγες ώρες ήρθε να συγκινήσει.

Κύπριος πολίτης ανώνυμα χωρίς να αποκαλύπτει ταυτότητα, προσφέρθηκε να πληρώσει τις Παγκύπριες εξετάσεις και εξετάσεις πρόσβασης σε ΑΕΙ σε μαθητές που η οικογένεια τους δυσκολεύεται οικονομικά.

Συγκεκριμένα ανέφερε «Είδα την ανάρτηση της μητέρας μονογονίου που αδυνατούσε να πληρώσει τις Παγκύπριες εξετάσεις και εξετάσεις πρόσβασης σε ΑΕΙ του παιδιού της. Θα ήθελα όποια μητέρα για οποιοδήποτε λόγο δεν έχει λεφτά και δεν θέλει να το γνωστοποιήσει στο σχολείο, να αφήσει ένα σχόλιο να επικοινωνήσω μαζί της και θα καλύψω τα έξοδα με την απόδειξη πληρωμής. Δεν το βάζω επώνυμα γιατί δεν είναι σκοπός μου η προβολή. Η εκπαίδευση άλλαξε την πορεία της ζωής μου και θέλω να βοηθήσω και άλλα παιδιά που δεν είναι τόσο οικονομικά ευκατάστατα να έχουν την ίδια ευκαιρία»

Δείτε:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top