ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Δεν τίθεται θέμα ολιγωρίας» - Απορρίπτει τα σενάρια για τη μεταφορά χρημάτων στην Κύπρο η Αστυνομία

«Δεν τίθεται θέμα ολιγωρίας» - Απορρίπτει τα σενάρια για τη μεταφορά χρημάτων στην Κύπρο η Αστυνομία

Το θέμα της μεταφοράς μεγάλων χρηματικών ποσών από και προς την Κύπρο, συζητήθηκε σήμερα, σε σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στο Αρχηγείο Αστυνομίας, υπό την προεδρία του Υπαρχηγού Αστυνομίας κ. Δημήτρη Δημητρίου.

Στη σύσκεψη μετείχαν αντιπροσωπεία του Τμήματος Τελωνείων, με επικεφαλής τη Διευθύντρια του Τμήματος κ. Θεοδώρα Δημητρίου, αντιπροσωπεία της Μονάδας Καταπολέμησης Αδικημάτων Συγκάλυψης (ΜΟΚΑΣ), με επικεφαλής τη Διευθύντρια κ. Μαρία Κυρμίζη Αντωνίου και ανακριτές της Αστυνομίας.

Για το θέμα αυτό, οι Αρμόδιες Διωκτικές Αρχές της Δημοκρατίας, συνεργάζονται και συντονίζονται μεταξύ τους στο πλαίσιο της υφιστάμενης εθνικής νομοθεσίας αλλά και των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων και δεν τίθεται θέμα ολιγωρίας από οποιαδήποτε Αρμόδια Διωκτική Αρχή.

Η εν λόγω υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση και στο παρόν στάδιο δεν μπορούν να γίνουν περαιτέρω δηλώσεις επί του θέματος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: «Δεν είμαστε σε θέση να δεχτούμε άλλους Σύρους πρόσφυγες - Είμαστε στα όριά μας»

ΠτΔ: «Δεν είμαστε σε θέση να δεχτούμε άλλους Σύρους πρόσφυγες - Είμαστε στα όριά μας»

Η Κύπρος προσπαθεί να έχει ρόλο διαμεσολαβητή, καθιστώντας σαφές προς όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές ότι μια περαιτέρω κλιμάκωση δεν είναι προς το συμφέρον καμίας χώρας και ότι η κρίση αυτή δεν μπορεί να διευθετηθεί με στρατιωτικά μέσα, δήλωσε για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top