Απίστευτο όμως Κυπριακό: Έκαναν…κρατήσεις με κώνους και κορδέλες στο Κάβο Γκρέκο – Βίντεο

Απίστευτο όμως Κυπριακό: Έκαναν…κρατήσεις με κώνους και κορδέλες στο Κάβο Γκρέκο – Βίντεο

Απίστευτο κι όμως Κυπριακό.

Ορισμένοι έκαναν από τώρα τις… κρατήσεις τους στην περιοχή του Κάβο Γκρέκο για την Καθαρά Δευτέρα χρησιμοποιώντας κορδέλες και κώνους.

 

Ο βουλευτής των Οικολόγων, Χαράλαμπος Θεοπέμπτου μιλώντας στον ALPHA, στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», ανέφερε ότι «στην περιοχή του Κάβο Γκρέκο κάποιοι χρησιμοποίησαν κορδέλες και κώνους, προκειμένου να κρατήσουν από τώρα χώρο για να εκδράμουν με τις οικογένειές τους την Καθαρά Δευτέρα»

Το γεγονός αυτό, σύμφωνα με τις δηλώσεις του κύριου Θεοπέμπτου ανάγκασε το Υπουργείο Γεωργίας και το Τμήμα Δασών να παρέμβει.

«Πήγε το Υπ. Γεωργίας και το Τμήμα Δασών και αφαίρεσε όλες τις κορδέλες από την περιοχή», σημείωσε.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE