Απίστευτο όμως Κυπριακό: Έκαναν…κρατήσεις με κώνους και κορδέλες στο Κάβο Γκρέκο – Βίντεο

Απίστευτο όμως Κυπριακό: Έκαναν…κρατήσεις με κώνους και κορδέλες στο Κάβο Γκρέκο – Βίντεο

Απίστευτο κι όμως Κυπριακό.

Ορισμένοι έκαναν από τώρα τις… κρατήσεις τους στην περιοχή του Κάβο Γκρέκο για την Καθαρά Δευτέρα χρησιμοποιώντας κορδέλες και κώνους.

 

Ο βουλευτής των Οικολόγων, Χαράλαμπος Θεοπέμπτου μιλώντας στον ALPHA, στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», ανέφερε ότι «στην περιοχή του Κάβο Γκρέκο κάποιοι χρησιμοποίησαν κορδέλες και κώνους, προκειμένου να κρατήσουν από τώρα χώρο για να εκδράμουν με τις οικογένειές τους την Καθαρά Δευτέρα»

Το γεγονός αυτό, σύμφωνα με τις δηλώσεις του κύριου Θεοπέμπτου ανάγκασε το Υπουργείο Γεωργίας και το Τμήμα Δασών να παρέμβει.

«Πήγε το Υπ. Γεωργίας και το Τμήμα Δασών και αφαίρεσε όλες τις κορδέλες από την περιοχή», σημείωσε.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE