Απίστευτο όμως Κυπριακό: Έκαναν…κρατήσεις με κώνους και κορδέλες στο Κάβο Γκρέκο – Βίντεο

Απίστευτο όμως Κυπριακό: Έκαναν…κρατήσεις με κώνους και κορδέλες στο Κάβο Γκρέκο – Βίντεο

Απίστευτο κι όμως Κυπριακό.

Ορισμένοι έκαναν από τώρα τις… κρατήσεις τους στην περιοχή του Κάβο Γκρέκο για την Καθαρά Δευτέρα χρησιμοποιώντας κορδέλες και κώνους.

 

Ο βουλευτής των Οικολόγων, Χαράλαμπος Θεοπέμπτου μιλώντας στον ALPHA, στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», ανέφερε ότι «στην περιοχή του Κάβο Γκρέκο κάποιοι χρησιμοποίησαν κορδέλες και κώνους, προκειμένου να κρατήσουν από τώρα χώρο για να εκδράμουν με τις οικογένειές τους την Καθαρά Δευτέρα»

Το γεγονός αυτό, σύμφωνα με τις δηλώσεις του κύριου Θεοπέμπτου ανάγκασε το Υπουργείο Γεωργίας και το Τμήμα Δασών να παρέμβει.

«Πήγε το Υπ. Γεωργίας και το Τμήμα Δασών και αφαίρεσε όλες τις κορδέλες από την περιοχή», σημείωσε.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE