LIKE ONLINE

TikToker ξοδεύει μόνο 40 ευρώ την εβδομάδα στο σούπερ μάρκετ - Αποκαλύπτει τον τρόπο - Βίντεο

TikToker ξοδεύει μόνο 40 ευρώ την εβδομάδα στο σούπερ μάρκετ - Αποκαλύπτει τον τρόπο - Βίντεο

Εκτός πραγματικότητας έχει φτάσει η ακρίβεια με τις τιμές των προϊόντων στα σούπερ μάρκετ να εκτοξεύονται. Για να βρεις τις κατάλληλες προμήθειες και σε χαμηλή τιμή, δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο εξηγεί μία TikToker από την Καλιφόρνια.

Όπως υποστηρίζει στη NY Post ξοδεύει το πολύ 45 ευρώ τη βδομάδα στο σούπερ μάρκετ για εκείνη και τον σύντροφό της, ώστε να μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα για το πρώτο τους σπίτι. «Το φαγητό δεν χρειάζεται να είναι ακριβό αν ξέρεις πώς να βρίσκεις τις καλύτερες προσφορές και να κάνεις σωστό προϋπολογισμό», είπε στο μέσο, προσθέτοντας ότι μόνο με «μπάτζετ» αγορές μπορεί να φτιάχνει τρία θρεπτικά γεύματα κάθε μέρα.

Aποκαλύπτει τον τρόπο
Η TikToker, κάτοικος του πανάκριβου Λος Άντζελες των ΗΠΑ, έπρεπε να βρει δημιουργικούς τρόπους για να επιβιώσει από το υψηλό κόστος ζωής της πόλης. Για να τα φέρνει πέρα εργάζεται σε δύο δουλειές, ενώ βγάζει ένα «εξτραδάκι» μέσω του καναλιού της στο Tiktok.

Σχετικά με τα ψώνια όμως, λέει πως τρεις είναι οι «χρυσοί» κανόνες για ουσιαστική οικονομία.

1. Προσχεδιασμός

Το κλειδί για να μην αγοράζετε προϊόντα που θα καταλήξετε να πετάτε, σπαταλώντας χρήματα, είναι να ξέρετε εκ των προτέρων πόσα θα χρειαστείτε. Για αυτό πρέπει να σχεδιάζετε τα γεύματά σας για ολόκληρη τη βδομάδα.

Όσον αφορά αναλώσιμα όπως φρέσκα φρούτα, λαχανικά, κρεατικά και άλλα, φροντίστε να αγοράζετε την ακριβή ποσότητα που θα χρειαστείτε για τις μερίδες.

2. Αξιοποίηση

Για να μειώσετε ακόμα περισσότερο τα έξοδα, πρέπει να αξιοποιείτε στο έπακρο τα προϊόντα μακράς διαρκείας και τα αποφάγια από τα γεύματα. Για παράδειγμα, αν σας έχουν μείνει μόλις 10 γραμμάρια ρύζι ή φακές, μην τα λοιδορήσετε. Μπορούν άνετα να μπουν σε γέμιση για πίτες ή σε σαλάτες για να «φτουρίσουν», που λέει και ο λαός.

Ακόμα, μην πετάτε το φαγητό που απομένει, αλλά κρατήστε το στο ψυγείο και χρησιμοποιήστε το δημιουργικά στο μαγείρεμα της επόμενης ημέρας. Μερικά από τα υλικά «πασπαρτού» είναι οι πατάτες, το ρύζι, τα μακαρόνια, ο κιμάς, οι πίτες, και τα αποξηραμένα φρούτα.

3. Έρευνα αγοράς

Όταν τελικά φτάσετε στο ράφι του σούπερ μάρκετ, το κλειδί είναι η γρήγορη σύγκριση τιμών. Ειδικά στην Ελλάδα, απαιτείται διά νόμου στα περισσότερα προϊόντα να αναγράφεται η τιμή κιλού ή η τιμή τεμαχίου.

Αυτές είναι οι τιμές που πρέπει να συγκρίνετε αν θέλετε να βρείτε το πιο value for money αγαθό στην κατηγορία που ψάχνετε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

@asap.kristy come grocery shopping with me on a $45 weekly budget #groceryhaul #groceryshopping #budget #budgeting #shoppingonabudget #fyp #foryou #money #savings ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top