Νέα απάτη με SMS - Παραπέμπουν σε σελίδες πληρωμής για να παραλάβεις δέμα - Φωτογραφία

Νέα απάτη με SMS - Παραπέμπουν σε σελίδες πληρωμής για να παραλάβεις δέμα - Φωτογραφία

Το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται αυξημένες αναφορές για αποστολή παραπλανητικών μηνυμάτων SMS σε κινητά τηλέφωνα τύπου phishing, σχετικά με τη συμπλήρωση στοιχείων διεύθυνσης.

Το Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσο αληθοφανής και να φαίνεται ο αποστολέας ή και τα μηνύματα που λαμβάνουν, ώστε να μην πέσουν θύματα επιτήδειων που δρουν με αυτόν τον τρόπο.

Τέλος επισημαίνεται ότι οι πληρωμές δεν κατεθύνονται στην πλατφόρμα διαδικτυακών πληρωμών της JCCSmart, αλλά σε άλλη ηλεκτρονική διεύθυνση.

Οι πληρωμές δεν κατευθύνονται ούτε και στην ιστοσελίδα του Τμήματος Ταχυδρομικών Υπηρεσιών.

Δείτε το μήνυμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE