Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 19χρονος μοτοσικλετιστής

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 19χρονος μοτοσικλετιστής

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, 19χρονος μοτοσικλετιστής, κάτοικος Λευκωσίας, μετά από οδική σύγκρουση, που συνέβη χθες βράδυ στον Άγιο Δομέτιο.

Η οδική σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις 8 το βράδυ, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 84χρονος επίσης κάτοικος Λευκωσίας, στη λεωφόρο Αγίου Παύλου στον Άγιο Δομέτιο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 19χρονος.

Συνεπεία της οδικής σύγκρουσης ήταν ο κρίσιμος τραυματισμός του μοτοσικλετιστή, ο οποίος διακομίστηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 ΠτΔ για διεργασίες στο Κυπριακό: «Οι ενέργειές μας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας φέρνουν αποτέλεσμα»

ΠτΔ για διεργασίες στο Κυπριακό: «Οι ενέργειές μας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας φέρνουν αποτέλεσμα»

Αυτό που έχει σημασία για μας είναι να πράττουμε ό,τι είναι δυνατόν, έτσι ώστε να δημιουργηθούν συνθήκες προς την κατεύθυνση της επίλυσης του Κυπριακού, στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, ανέφερε το βράδυ της Παρασκευής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.