Έδωσε εύσημα στον Χριστοδουλίδη ο Αβέρωφ: «Αποτέλεσε πρωτοβουλία της χώρας μας. Μπράβο στην Κύπρο μας»

Έδωσε εύσημα στον Χριστοδουλίδη ο Αβέρωφ: «Αποτέλεσε πρωτοβουλία της χώρας μας. Μπράβο στην Κύπρο μας»

Εύσημα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, έδωσε ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, με αφορμή την απόφαση για υλοποίηση της πρότασης της Κυβέρνησης για δημιουργία θαλάσσιου διαδρόμου.

Όπως αναφέρει ο κ. Νεοφύτου σε ανάρτηση του στην πλατφόρμα, Χ (Twitter), «η απόφαση του Προέδρου Biden για κατασκευή λιμανιού στη Γάζα ξεκλειδώνει την υλοποίηση του ανθρωπιστικού διαδρόμου, που αποτέλεσε πρωτοβουλία της χώρας μας. Μπράβο στην Κύπρο μας και εύσημα στον ΠτΔ».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συναντά σήμερα στις 10 το πρωί στο Προεδρικό την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Κύπρο από το βράδυ της Πέμπτης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της Προέδρου της Κομισιόν στην Κύπρο, θα εξεταστούν οι υποδομές που αφορούν τον σχεδιασμό για δημιουργία θαλάσσιου διαδρόμου παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα από την Κύπρο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στην Αγλαντζιά: Νεκρός 25χρονος μετά από σφοδρή σύγκρουση μοτοσικλετών - Βίντεο

Τραγωδία στην Αγλαντζιά: Νεκρός 25χρονος μετά από σφοδρή σύγκρουση μοτοσικλετών - Βίντεο

Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη χθες το απόγευμα στη Λευκωσία, έχασε τη ζωή του ο Τσαμίσια Χρίστος Τσαγγαρίδης, 25 ετών, από την Παλουριώτισσα.

BEST OF TOTHEMAONLINE