Τον «τσάκωσαν» να τριγυρίζει με μαχαίρι και διαρρηκτικά εργαλεία - Χειροπέδες σε 29χρονο

Τον «τσάκωσαν» να τριγυρίζει με μαχαίρι και διαρρηκτικά εργαλεία - Χειροπέδες σε 29χρονο

Στη σύλληψη 29χρονου προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο το βράδυ της Πέμπτης προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής  διαρρηκτικών εργαλείων και μαχαιροφορία.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου την Πέμπτη στις 18:40 μέλος της ΑΔΕ Πάφου ενώ βρίσκονταν περιπολία σε περιοχή της Πάφου εντόπισε πρόσωπο που είχε στην κατοχή του αριθμό διαρρηκτικών εργαλείων και μαχαίρι.

Πρόκειται για 29χρονο ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία για διαρρήξεις και κλοπές.

Ανακρινόμενος σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 29χρονος ομολόγησε ότι σκοπός του ήταν να διαπράξει κλοπές στην περιοχή που βρισκόταν. Συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ινδία τον Μάιο - την οποία επιβεβαίωσε σε χθεσινές του δηλώσεις- με σταθμούς το Νέο Δελχί και τη Μουμπάι και με τη συνοδεία ευρείας επιχειρηματικής αποστολής, δεν πρέπει να προσεγγιστεί ως μια ακόμη διπλωματική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE