Τον «τσάκωσαν» να τριγυρίζει με μαχαίρι και διαρρηκτικά εργαλεία - Χειροπέδες σε 29χρονο

Τον «τσάκωσαν» να τριγυρίζει με μαχαίρι και διαρρηκτικά εργαλεία - Χειροπέδες σε 29χρονο

Στη σύλληψη 29χρονου προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο το βράδυ της Πέμπτης προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής  διαρρηκτικών εργαλείων και μαχαιροφορία.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου την Πέμπτη στις 18:40 μέλος της ΑΔΕ Πάφου ενώ βρίσκονταν περιπολία σε περιοχή της Πάφου εντόπισε πρόσωπο που είχε στην κατοχή του αριθμό διαρρηκτικών εργαλείων και μαχαίρι.

Πρόκειται για 29χρονο ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία για διαρρήξεις και κλοπές.

Ανακρινόμενος σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 29χρονος ομολόγησε ότι σκοπός του ήταν να διαπράξει κλοπές στην περιοχή που βρισκόταν. Συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE