ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πήγαιναν τα βράδια και έκλεβαν από το κοιμητήριο της Γεροσκήπου - Στη λήψη μέτρων προχωρεί ο Δήμος

Πήγαιναν τα βράδια και έκλεβαν από το κοιμητήριο της Γεροσκήπου - Στη λήψη μέτρων προχωρεί ο Δήμος

Στη λήψη σειράς μέτρων έχει προχωρήσει ο Δήμος Γεροσκήπου για την ασφάλεια του χώρου του Δημοτικού Κοιμητηρίου λόγω του προβλήματος των κλοπών που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Γεροσκήπου, έχει προβεί στην ενίσχυση της περίφραξης του,του φωτισμού σε σημεία ειδικής σημασίας, κυρίως στις εισόδους του κοιμητηρίου, προκειμένου να αποτραπούν περιστατικά ανεπιθύμητων εισβολών κατά τις νυχτερινές ώρες και στον καθορισμό ωραρίου λειτουργίας από τις 06:30 έως τις 20:00.

Παράλληλα, έχει γίνει αίτημα για πιο συχνές περιπολίες από την Αστυνομία για την άμεση αντιμετώπιση κάθε ενδεχόμενης παραβίασης της ασφάλειας.

Σχετικά με την εγκατάσταση συστήματος παρακολούθησης, ο Δήμος Γεροσκήπου ενημερώνει το κοινό ότι ο Δήμος είχε υποβάλει δύο αιτήσεις για εξασφάλιση άδειας τοποθέτησης κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης στο παρελθόν, οι οποίες δεν έλαβαν θετική απάντηση.

Ωστόσο, οι προσπάθειες σχετικά με αυτό το θέμα συνεχίζονται και σύντομα αναμένει ότι θα λάβει την απαιτούμενη έγκριση, όπως αναφέρει.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Επίθεση Ιράν σε Ισραήλ - Σειρήνες πολέμου ηχούν στη χώρα

Επίθεση Ιράν σε Ισραήλ - Σειρήνες πολέμου ηχούν στη χώρα

Το σύνολο –ή σχεδόν το σύνολό τους- των drones-καμικάζι που εκτόξευσε νωρίτερα το Ιράν καταρρίφθηκε, ανακοίνωσε Ισραηλινός αξιωματούχος στο Στρατιωτικό Ραδιόφωνο του Ισραήλ τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top