ΔΗΣΥ: Αυτόν στηρίζει για Αντιδήμαρχο Αγίου Δομετίου - Επικυρώνει Δημοτικούς Συμβούλους το Πολιτικό Γραφείο

ΔΗΣΥ: Αυτόν στηρίζει για Αντιδήμαρχο Αγίου Δομετίου - Επικυρώνει Δημοτικούς Συμβούλους το Πολιτικό Γραφείο

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός για την απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου για δημοτικές εκλογές

Το Εκτελεστικό Γραφείο σε συνεδρία του σε σχέση με τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, αποφάσισε να προτείνει για επικύρωση στο Πολιτικό Γραφείο την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του κ. Κωνσταντίνου Γιάγκου για τη θέση του Αντιδημάρχου Αγίου Δομετίου.

Επίσης το Εκτελεστικό Γραφείο εξέτασε τα ψηφοδέλτια και τις υποψηφιότητες των Δημοτικών Συμβούλων τα οποία θα επικυρώσει σε επόμενη συνεδρία του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η νέα Βουλή πιάνει δουλειά με γεμάτη ατζέντα – Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και οι εκκρεμότητες

Η νέα Βουλή πιάνει δουλειά με γεμάτη ατζέντα – Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και οι εκκρεμότητες

Με μια απαιτητική νομοθετική ατζέντα βρίσκεται αντιμέτωπη η νέα Βουλή από Σεπτέμβριο. Στο τραπέζι βρίσκονται ήδη σημαντικά νομοσχέδια και προτάσεις νόμου που κατατέθηκαν μετά τις εκλογές του Μαΐου, ενώ παράλληλα το νέο Κοινοβούλιο έχει να διαχειριστεί μια σειρά από σημαντικές εκκρεμότητες που μεταφέρθηκαν από την προηγούμενη περίοδο.

BEST OF TOTHEMAONLINE