ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξήγγειλε υποψηφιότητα για τον Δήμο Παραλιμνίου-Δερύνειας ο Γιώργος Νικολέττου

Εξήγγειλε υποψηφιότητα για τον Δήμο Παραλιμνίου-Δερύνειας ο Γιώργος Νικολέττου

Σε επίσημη Εξαγγελία Υποψηφιότητας, για της εκλογές Ιουνίου, προχώρησε ο Γιώργος Νικολέττου για τον Νεοσύστατο Δήμο Παραλιμνίου-Δερύνειας

 

Φίλες και φίλοι, δημότες και δημότισσες του Παραλιμνίου, της Δερύνειας, του Φρενάρου και της Αχερίτου / Βρυσούλλες

Ξεκινάμε σήμερα επίσημα την πορεία μας προς τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης της 9ης Ιουνίου.

Με απόλυτη επίγνωση των προκλήσεων που θα τεθούν ενώπιον μας, αλλά και απόλυτη αποφασιστικότητα για αντιμετώπιση αυτών.

Αποδέχτηκα να είμαι υποψήφιος για τη Δημαρχία του νέου Δήμου Παραλιμνίου – Δερύνειας – Φρενάρου - Αχερίτου, γιατί επιλέγω, όπως έπραττα πάντα, να είμαι στην πρώτη γραμμή, γιατί θέλω να περάσει ο Δήμος μας στη νέα εποχή, πρωτοπόρα, καινοτόμα, ανθρώπινα.

Αποτελεί ύψιστη τιμή για μένα, να μου δοθεί η ευκαιρία να προσφέρω πίσω στην επαρχία που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ανδρώθηκα επαγγελματικά και πολιτικά.

Ήρθα για να δώσω και όχι για να πάρω.

Ήρθα για να προσφέρω τις επιστημονικές μου γνώσεις, την επαγγελματική και πολιτική εμπειρία, γιατί υπεραγαπώ τον τόπο μου για να κάνουμε βήματα μπροστά, να βγούμε από τον λήθαργο και να αναπτύξουμε τον τόπο μας.

Δεν έχω ανάγκη ούτε την θέση, ούτε την εξουσία, ούτε την προβολή.

Εξάλλου το διακύβευμα των εκλογών δεν είναι η προσωπική εκλογική επιτυχία του οποιουδήποτε υποψήφιου. Η εκλογή δεν είναι θέμα εκπλήρωσης προσωπικών φιλοδοξιών ή και βολέματος.

Το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι το μέλλον των παιδιών μας και ποιος από τους υποψήφιους έχει την γνώση, την πολιτική και τεχνοκρατική εμπειρία και την εμπειρία στη διαχείριση του ανθρωπίνου δυναμικού, για να πάρει τον τόπο μπροστά.

Η ήδη πολυετής ενεργή ανάμιξη μου στην τοπική αυτοδιοίκηση για 15 χρόνια ως Δημοτικός σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Παραλιμνίου, η θητεία μου ως Αντιπρόεδρος στον πιο μεγάλο και σημαντικό ημικρατικό οργανισμό, την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου, η εκπαίδευση μου και η μόρφωση μου ως Πολιτικός Μηχανικός και η επαγγελματική μου εμπειρία στην Κύπρο και το εξωτερικό θα διασφαλίσουν την ύπαρξη εμπειρογνωμοσύνης στο τεχνοκρατικό κομμάτι των καθηκόντων μου.

Εάν οι δημότες του Παραλιμνίου, της Δερύνειας, Φρενάρου και Αχεριτου με τιμήσουν με τη ψήφο τους, θα αναλώσω όλες μου τις δυνάμεις και θα είμαι παρών, από την πανέμορφη θάλασσα μας που προσελκύει εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο και που κρατά οικονομικά ζωντανή την ημικατεχόμενη Επαρχία μας, μέχρι τα χωράφια της καλλιεργήσιμης γης του τόπου μας, που θρέφουν όλη την Κύπρο.

Όσοι με ξέρετε προσωπικά, ξέρετε και το γιατί είχα μια τόσο έντονη παρουσία και δράση στα κοινά, καθώς επίσης και μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία. Άλλωστε δεν είναι μυστικό. Δουλεύω σκληρά, πολλές ώρες και με αφοσίωση στον στόχο μου.

Σας δίνω το λόγο μου ότι το ίδιο σκληρά θα δουλεύω και ως δήμαρχος. Και θα είμαι δίπλα σας κάθε μέρα, κάθε στιγμή. Θα κάνω ό,τι πρέπει και όπως πρέπει, για να μπορούμε να κοιταζόμαστε στα μάτια περήφανοι ότι πάμε καλά! Ότι πετυχαίνουμε τους στόχους μας και προχωρούμε. Γιατί πρέπει να πάμε μπροστά. Το χρωστάμε σε εμάς και στα παιδιά μας.

Ευχαριστώ τον Δημοκρατικό Συναγερμό και την Δημοκρατική Παράταξη για την εμπιστοσύνη και στήριξη στο πρόσωπο μου και πολλούς δημότες που έχουν ήδη εκφράσει την υποστήριξη τους στην υποψηφιότητα μου που δεν ανήκουν σε κόμματα. Εξάλλου η τοπική αυτοδιοίκηση είναι και πρέπει να είναι υπεράνω κομμάτων.

Σε συνεργασία με όλους όσοι θα είναι μαζί μας σ’ αυτόν τον αγώνα, θα καταρτίσουμε το πρόγραμμα προτάσεων, το οποίο θα αποτελέσει τον άξονα της πολιτικής, με την οποία θα δημαρχεύσω, εάν οι δημότες επιλέξουν τη δική μας πρόταση.

Διαβεβαιώ ότι θα δώσω τον αγώνα με εντιμότητα και αποφασιστικότητα και με αταλάντευτο γνώμονα το καλό της τοπικής κοινωνίας του σημαντικού Δήμου της ημικατεχόμενης επαρχίας μας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Ξύπνησαν» νωρίς τα κουνούπια - Οι λόγοι, τα πιο επικίνδυνα είδη και τα μέτρα πρόληψης

Γέμισαν οι βρεφοκομικοί σταθμοί λόγω του σχεδίου επιδότησης διδάκτρων – Ποιες προτάσεις εξετάζει η Κυβέρνηση

«Σαν να μπαίνει» η άνοιξη: 4+1 «μαγικές» τοποθεσίες της Κύπρου, ειδικές για επίσκεψη αυτή την εποχή – Δείτε φωτογραφίες

Στο «πόδι» περιοχή στη Λεμεσό μετά από ισχυρή έκρηξη σε αυτοκίνητο - Καταστράφηκε ολοσχερώς

Νέα άφιξη μετανάστων: Εντοπίστηκαν 2 πλοιάρια με 141 άτομα - Ανάμεσα τους και 25 παιδιά

Στις φλόγες καφετέρια στη Λευκωσία - Ζημιές και σε παρακείμενα διαμερίσματα - Δείτε φωτογραφίαΠτΔ: Aνάγκη για στήριξη του Λιβάνου για αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού

ΠτΔ: Aνάγκη για στήριξη του Λιβάνου για αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού

Την ανάγκη ενίσχυσης της άμυνας και ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσα από κοινές δράσεις και ανάπτυξη κοινών προγραμμάτων και δυνατοτήτων υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στη διάρκεια δείπνου εργασίας ομάδας ηγετών κρατών μελών της ΕΕ, που παρέθεσαν χθες βράδυ στη Βιέννη ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Charles Michel και ο Καγκελάριος της Αυστρίας κ. Karl Nehammer.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top