ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Εκδήλωση συνδέσμου συμβούλων Αφερεγγυότητας

Εκδήλωση συνδέσμου συμβούλων Αφερεγγυότητας

Ο Σύνδεσμος Συμβούλων Αφερεγγυότητας, ο οποίος ανήκει στη δύναμη του ΚΕΒΕ,

θα πραγματοποιήσει ενημερωτική εκδήλωση για όλους τους επαγγελματίες του τομέα την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 και ώρα 17:00, στην αίθουσα UNESCO του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Η διατήρηση υψηλού επιπέδου επαγγελματικών υπηρεσιών τόσο των συμβούλων αφερεγγυότητας αλλά και άλλων μελών του Συνδέσμου που ασχολούνται με υποστηρικτικές δραστηριότητες στον τομέα αφερεγγυότητας μέσω του Συνδέσμου, αποτελεί προτεραιότητα. Η ανάπτυξη καλών σχέσεων με όλα τα κυβερνητικά τμήματα που εμπλέκονται σε διαδικασίες αφερεγγυότητας, τη Βουλή των Αντιπροσώπων και τις αρχές αδειοδότησης κι εποπτείας συμβούλων αφερεγγυότητας, για υποβολή εισηγήσεων αλλά και συνεργασία για την πρόοδο του κλάδου συμπεριλαμβάνονται στους στόχους του Συνδέσμου.

Πέραν των πιο πάνω, ο Σύνδεσμος στοχεύει στην ανάπτυξη και καλλιέργεια υποστήριξης και συνεργασίας μεταξύ των μελών, όπως και στη ρύθμιση των σχέσεων τόσο μεταξύ τους όσο και με τις διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες και συνδέσμους που ασχολούνται με την αφερεγγυότητα ή/και τις αναδιαρθρώσεις. Η διασφάλιση και προώθηση των επαγγελματικών, οικονομικών και κοινωνικών τους συμφερόντων, μέσα από την οργάνωση των μελών για συντονισμό των ενεργειών τους και η λήψη συλλογικών μέτρων, αποτελούν βασική προϋπόθεση ανάπτυξης.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς όλους τους Συμβούλους Αφερεγγυότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Κωνσταντίνο Χ’Πολυκάρπου στο τηλ: 22889744 ή/και [email protected]

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top