Στην Κύπρο ο Ειδικός Αντιπρόσωπος για θέματα Μεσογείου της Κ.Σ. ΟΑΣΕ

Στην Κύπρο ο Ειδικός Αντιπρόσωπος για θέματα Μεσογείου της Κ.Σ. ΟΑΣΕ

Ο Γάλλος Γερουσιαστής Pascal Allizard Ειδικός Αντιπρόσωπος για θέματα Μεσογείου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΚΣ ΟΑΣΕ), και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών, Άμυνας και Ενόπλων Δυνάμεων της Γαλλικής Γερουσίας φθάνει στην Κύπρο την Κυριακή, για την πραγματοποίηση τριήμερης επίσκεψης, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης της Αντιπροέδρου της ΚΣ ΟΑΣΕ Ειρήνης Χαραλαμπίδου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, στο πλαίσιο της επίσκεψής  του, ο κ. Allizard, συνοδευόμενος από την κ. Χαραλαμπίδου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Υπουργό Άμυνας Βασίλη Πάλμα και τον Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργο Παπαναστασίου.

Ο κ. Allizard θα επισκεφθεί, εξάλλου, τη γραμμή κατάπαυσης του πυρός στην παλιά Λευκωσία και τον Τύμβο Μακεδονίτισσας, καθώς επίσης το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης.      

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE