Άκουσε την ποινή του 25χρονος - Ένοχος για παράνομη κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια

Άκουσε την ποινή του 25χρονος - Ένοχος για παράνομη κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών επέβαλε σήμερα το Κακουργιοδικείο Λάρνακας, σε 25χρονο κάτοικο Λάρνακας, τον οποίο έκρινε ένοχο για το αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Ο 25χρονος είχε συλληφθεί τον Μάρτιο του 2022, όταν σε δέμα που έφτασε στην Κύπρο, από χώρα του εξωτερικού, με παραλήπτη τον 25χρονο, εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους 319 γραμμαρίων. Επίσης, σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους δύο κιλών περίπου.

Την υπόθεση διερεύνησε η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.