ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οδηγοί προσοχή: Χαλαζόπτωση και έντονες βροχές στον αυτοκινητόδρομο

Οδηγοί προσοχή: Χαλαζόπτωση και έντονες βροχές στον αυτοκινητόδρομο

Χαλαζόπτωση και έντονες βροχές επηρεάζουν την κυκλοφορία στους αυτοκινητοδρόμους Λάρνακας-Λευκωσίας και Λεμεσού-Λευκωσίας.

Χαλαζόπτωση και έντονες βροχές επηρεάζουν την κυκλοφορία στους αυτοκινητοδρόμους Λάρνακας-Λευκωσίας και Λεμεσού-Λευκωσίας, γύρω στις 4.00 το απόγευμα της Παρασκευής, αφού η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς είναι περιορισμένη και το οδόστρωμα ολισθηρό.

Συγκεκριμένα, χαλαζόπτωση και έντονη βροχή σημειώνεται στις περιοχές Λυμπιών και Αλάμπρας, ενώ βροχόπτωση σημειώνεται στην περιοχή Κόρνου. Η κυκλοφορία επηρεάζεται και στο ευρύτερο οδικό δίκτυο των περιοχών.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, οι οποίοι προτρέτροπονται να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιώνΑυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top